Pro ty P O M A L U C T O U C I nemam palubní počítač a jedna se mi jen jak změnit polaritu + -mpsdesign píše:led žárovky jsou na ho.... jelikož to pozná počítač a hlási chybu alektroniky
Děkuji
Pro ty P O M A L U C T O U C I nemam palubní počítač a jedna se mi jen jak změnit polaritu + -mpsdesign píše:led žárovky jsou na ho.... jelikož to pozná počítač a hlási chybu alektroniky
Medved píše:Pro ty P O M A L U C T O U C I nemam palubní počítač a jedna se mi jen jak změnit polaritu + -mpsdesign píše:led žárovky jsou na ho.... jelikož to pozná počítač a hlási chybu alektroniky
Děkuji
Já se nad sebou zamyslím až někomu z toho bude špatněMedved píše:Vis ja tam uz LED zarovky mam v prednich svetlech, vnitrnim osvetleni a zadne problemy s el. instalaci nemam, ale jelikoz jsou zadni svetela zvlast co se tyce elektiky, a nedaji se tam je prehodit kabely tak se snazim zjistit jestli to nejak vubec jde. Ale zamysli se se nad sebou co se tyce toho urazeni.
Tak jo , to ja jsem v pohode Ja mam silny zaludek.mpsdesign píše:Já se nad sebou zamyslím až někomu z toho bude špatněMedved píše:Vis ja tam uz LED zarovky mam v prednich svetlech, vnitrnim osvetleni a zadne problemy s el. instalaci nemam, ale jelikoz jsou zadni svetela zvlast co se tyce elektiky, a nedaji se tam je prehodit kabely tak se snazim zjistit jestli to nejak vubec jde. Ale zamysli se se nad sebou co se tyce toho urazeni.
Ja se snazim, ale bohuzel mi tady nikdo jeste neporadil, jen se setale opakuji ty same pripominky co se tyce pocitace, ja uz tam dopravdy nejake Ldeky mam a zadne problemy mi to nedela ale mam problem se zadnimy svetly, jalikoz nevim jak to tam zapojit abych neco nevypalil.Trdlo píše:Pánové, věnujte se tématu a vynechte urážky a narážky!!!Děkuji za všechny co to tu čtou.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |