![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
tak já děkuji,ale upřímně teda řeknu,no nazdar,to bude porod,udělané to máš suprově,ale když to vidím takhle rozebrané tak opravdu nevím
jinak tedy jsem někde četl,co budeme dávat modrou nepodlepovat červená políčka,to je jasné,ale mám dotaz který na to navazuje,ty červená políčka přelepit červenou lze??myslím palivoměr když jseš na rezervě,teplota když jí přelezeš,to snad mohlo být červený,a ještě jeden dotaz budu dělat přístrojovku modrou,koukal jsem,že jsi to polepoval po částech není to plošně,co by se tudíž stalo podlepit hranici padesátky,devadesátky a stotřicítky červeným proužkem,nebudou se ty barvy modrá s červenou slévat jakoby do jiné barvy,asi to již hodně komplikuji,ale být to technicky možné,tak by to nebylo marné tak udělat,tyto rychlosti v červené a ještě ručičky které budou svítit červeně a vše kolem modré,jen se ptám,jinak je škoda,že jsi neudělal fotku kde máš tu přístrojovku ještě nepolepenou folií,rád bych viděl jak to vypadá nezakryté,jinak k obrázku s ovládáním na světla,ten vypínač je nějak rozebraný?a co tam je to nakreslené to mínus-plus,tam se něco musí pořešit??
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
normálně bojím bojím,asi ti pošlu půl auta domů
no to bude průser
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)