Žárovky z LED diod
Žárovky z LED diod
Nazdarek, mam takovej hloupej dotaz, koupil jsem si zadni cirou optiku a chtel jsem tam dat jeste zarovky z LED diod, ale " U P S " nechteji mi svitit. Tak jsem ze sebe udelal blbce a sel jsem vyreklamovat zarovky. Tam Mi bylo vysvetleno a ukazano ze zarovky jsou v poradku, to Ja mam jen spatna auto. Protoze diodove zarovky jsou zavisle na polarite kontaktu, tak mi v aute nesviti. NEVITE NEKDO JESTLI SE S TIM DA NECO DELAT ???????????? Neexistuje na to nejaka jednoducha vychytavka ?????????? dik
Opel Astra G kombi 1,6 16V 74KW sport X16XEL gsm - 604912407 nebo sebek.3@seznam.cz
- Reklama
Tak to je trosicku nemozne vzhledm k tistenemu spoji ve svetlech.santik píše:TAk potom na priamo v svetlach prehodit.
Nejaky dalsi napad. Jo a co polarita el.instalace celeho auta.
Opel Astra G kombi 1,6 16V 74KW sport X16XEL gsm - 604912407 nebo sebek.3@seznam.cz
To je zajímací. Dával jsem ledžárovky do Zafiry a nebyl problém s polaritou a to jsem tam dával dvouvlákna 5/20W. Jenže sice jsou pěkný ale méně to svítí protože se ledka neopře tolik o zrcadlo a pokud by si měl počítač tak si naběhneš jako já. Dával neustálou hlášku o jejich výměně. Mají skoro nulovou spotřebu.
Jo a ledky nemaj rádi přepětí tak rádi navždy zhasínaj. Doporučuji před dát zenerovu diodu na 12V.Cca 20Kč.
Jo a ledky nemaj rádi přepětí tak rádi navždy zhasínaj. Doporučuji před dát zenerovu diodu na 12V.Cca 20Kč.
Zafira 1.8 16V – 92 kw Elegance model 2002 super metla
Diademy jsou super do blinkru, svitej oranzove, ale co brzda?
Jinak je mi divny, ze by ty zarovky chtely prepolovat, odjakziva je kostra na na tom kovovym obalu, to je spis idiotska zarovka, jestli to ma opacne.
Palubak by mel jit "ochcat" pridanim predradnyho odporu paralelne k tem zarovkam, simuluje odpor vlakna, chce to zaexperimentovat s hodnotou a watazi, aby to nehorelo...
Jinak je mi divny, ze by ty zarovky chtely prepolovat, odjakziva je kostra na na tom kovovym obalu, to je spis idiotska zarovka, jestli to ma opacne.
Palubak by mel jit "ochcat" pridanim predradnyho odporu paralelne k tem zarovkam, simuluje odpor vlakna, chce to zaexperimentovat s hodnotou a watazi, aby to nehorelo...
99' Astra Caravan 1.6 16V
Ja je chtel dat do ciry optiky ale na zadnich svetlech se polarita neda otoci, Videl jsten nekdo jak tam vypada ten tištak?????????? T o ty svetla muzu rovnou rozslapat.
Me se jedny jen o to prepolovani , palubnimu pocitaci to nevadi ( jelikoz ho nemam).
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Medvede, mas kombi jako ja, ukaz foto svetel na aute
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja je na nemam na aute, jelikoz kdyz mi tam nefungovali tak jsem se rozhod ze dokud to nejak nevyresim tak je tam nedam, doufam ze ti bude stacit jen tehle obrazek.milosh píše:Medvede, mas kombi jako ja, ukaz foto svetel na aute