loketní opěrka

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
mani

Příspěvek od mani » 27 úno 2007, 16:28

Lomikar píše: Tak ta je fakt vymazlená!!!Dej link já ji chci!!!Ta mě uchvátila!
Počítám že v Oplu se se mnou vůbec nebudou bavit.Jsou tam tak trošku neochotní.
Link nemam, dnes som volal s predajcom z Autotrendu, jedine co sa mi podarilo vymamit bolo od koho to mozno beru , zial nic viac (hehe okrem ceny).

Ked som sa ja pytal v Opli na opierky tak v jednom salone mi ponukli velke nic, v druhom nieco mali, ale nedala sa cela sklopit medzi sedadla a v tretom uz spominanom som len nahodou okom natrafil.

Reklama

Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian » 27 úno 2007, 17:04

Dneska jsem byl v Brně v jednom obchůdku a mají tam univerzální loketní opěrky za 500,- Odkaz http://www.autosvet.net/stranka_katalog ... 40&lang=cs

pepca

Příspěvek od pepca » 27 úno 2007, 17:12

Marian píše:Dneska jsem byl v Brně v jednom obchůdku a mají tam univerzální loketní opěrky za 500,- Odkaz http://www.autosvet.net/stranka_katalog ... 40&lang=cs
:shock: tyhle opěrky má tady u nás v krámku s doplnkama také,měl jsem jí i v ruce,ale upřímně,je to levné to ano,ale do astrulky by to nebyla vhodná volba,každej má jiný názor,ale prostě se tam nehodí :oops:

mani

Příspěvek od mani » 27 úno 2007, 18:31

Marian píše:Dneska jsem byl v Brně v jednom obchůdku a mají tam univerzální loketní opěrky za 500,- Odkaz http://www.autosvet.net/stranka_katalog ... 40&lang=cs
Posud sam. Ak sa ti to paci tak preco nie.

Lomikar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lomikar » 27 úno 2007, 18:39

mani píše:
Lomikar píše: Tak ta je fakt vymazlená!!!Dej link já ji chci!!!Ta mě uchvátila!
Počítám že v Oplu se se mnou vůbec nebudou bavit.Jsou tam tak trošku neochotní.
Link nemam, dnes som volal s predajcom z Autotrendu, jedine co sa mi podarilo vymamit bolo od koho to mozno beru , zial nic viac (hehe okrem ceny).

Ked som sa ja pytal v Opli na opierky tak v jednom salone mi ponukli velke nic, v druhom nieco mali, ale nedala sa cela sklopit medzi sedadla a v tretom uz spominanom som len nahodou okom natrafil.
A tam co jsi ji bral ty?Není ještě jedna?
ASTRA CARAVAN Z16XE rv. 2002
KUK na Rákosníčka
Rákosníčkovi doplňky

Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian » 27 úno 2007, 18:44

No nic moc. Taky za ty prachy. Já jsem si je vůbec neprohlížel takže jsem nevěděl. Jenom jsem tam viděl tu cenovku a šel jsem dál takže tak nějak

mani

Příspěvek od mani » 27 úno 2007, 18:45

Urcite je. Mam ti jednu zobrat? Hmm dobierka do CZ ta ale vyjde draho.
Ked bude auto a opierka tak mozem pofotit. Ved si rozmysli a dohodneme cez PM.

Marky

Příspěvek od Marky » 27 úno 2007, 19:32

Konecne jsem si poridil operku od guzu (pekna a ladi v aute), nainstaloval, ale budu si muset zvyknout :( . Nejak mi zatim vadi pri razeni 2,4 byl jsem zvyklej, ze jsem tam mel vic mista na ruku a ted musim ruku jako by zalamovat. Pravda je, ze jsem do ted jezdil bez teto ptakoviny, ale treba si zvyknu :D .

Honza

Příspěvek od Honza » 28 úno 2007, 12:00

Čus mani, chci se tě zeptat na to jestli ti ta opěrka nevadí při řazení 2 a 4 (přece jen má Opel delší kulisu) a na to jak těžká byla montáž nebo jestli ti tam padla atd.
Astra G 1.4 16V (Z14XEP 90 PS)

mani

Příspěvek od mani » 28 úno 2007, 16:16

Honza píše:Čus mani, chci se tě zeptat na to jestli ti ta opěrka nevadí při řazení 2 a 4 (přece jen má Opel delší kulisu) a na to jak těžká byla montáž nebo jestli ti tam padla atd.
Cus, no auto este nemam, no akurat teraz som sa vratil z autosalonu dnes som si ho bol iba okukat. Z lutostou Vam musim oznamit, ze som sa nechal poriadne okaslat. Ked som si don sadol tak som s hrozou zistil, ze opierka je ina ako mi ukazoval pri predchadzajucej navsteve. Vtedy ma ubezpecoval, ze to nie je sice ona, ale ma posuvny loketnik, je vyskovo nastavitelna a sklopna. Dnes mi tvrdil opak, ze ma to upozornoval na nemoznost skopenia medzi sedadla, lenze ona neni ani vyskovo nastavitelna o tom posuvatku nehovoriac. :twisted: Neznasam ked mi niekto klame do oci, ale uz asi zacinam vazne uvazovat o zmene servisu.

No k veci, ta co mi ju tam dali tak je podobna guzu, ale neni to ona. Je v ciernom prevedeni, je pevne osadena, rucnej absolutne nevadi a myslim ani radeniu rychlosti. Zial na foto som zabudol z rozculenia :oops: Sryyy

mani

Příspěvek od mani » 28 úno 2007, 16:27

No tak mi to nedalo, a volal som do servisu pre zmenu s inym pracovnikom. Odpoved bola, ze ona ma namontovanu presne taku istu vo svojom Gecku ako chcem ja. Takze neviem kde soudruzi z NDR udelali chybu, ale idem bojovat dalej o cca 3/4 hod. idem volat znova, ale uz cloveku co ma nastarosti moju objednavku.

mani

Příspěvek od mani » 28 úno 2007, 17:29

Tak uz je dovolane. Uff tak mi padol kusok kamena zo srdca :D Ked som prislunu osobu informoval, ze som dostal info od kolegyne, ze ta mnou pozadovana podruc do Gecka nakoniec pasuje tak uz nebol problem s montazou (uz iba stopy po montazi "starej"), ale zrejme skladovy problem. Znova som ho poziadal aby mi nenutil veci ktore nechcem, nech mi ju vymontuje a namontuju tu ktoru chcem s tym, ze ak treba tak si pockam. Cena zostava rovnaka, najskor bude asi v pondelok. Uvidime, hadam sa uz trafia.

Sry za monolog.

Honza

Příspěvek od Honza » 28 úno 2007, 22:13

Dobře děláš nenech se vojebat...pak to člověku pěkně zkazí radost. Až ji budeš mít i s autem :o) tak sem hod fotky.
Předpokládám že je to tahle opěrka, na kterou si dělám zálusk i já http://www.autoka.cz/nabidka.php?kat=10&druh=115
držím palce at to dobře dopadne
Astra G 1.4 16V (Z14XEP 90 PS)

pepca

Příspěvek od pepca » 28 úno 2007, 22:39

Honza píše:Dobře děláš nenech se vojebat...pak to člověku pěkně zkazí radost. Až ji budeš mít i s autem :o) tak sem hod fotky.
Předpokládám že je to tahle opěrka, na kterou si dělám zálusk i já http://www.autoka.cz/nabidka.php?kat=10&druh=115
držím palce at to dobře dopadne
:shock: uznávám,že je opravdu krásnoučká,variabilní,opravdu šikovná :wink:

mani

Příspěvek od mani » 05 bře 2007, 22:17

Honza píše:...Předpokládám že je to tahle opěrka, na kterou si dělám zálusk i já http://www.autoka.cz/nabidka.php?kat=10&druh=115
...
Vyzera, ze to je ona ;) Radenie 2 a 4 je v poho, strasne mi to pripomina radenie v starom harmonikovom IKARUSE :lol: aj ked tam je to s radenim naopak. Skor mi vadi rucna (IMHO: opierka dost zasahuje nad rucnu) a zatvaranie dekla vytvara pazvuk typicky plastom. Niekomu moze este vadit maly objem, obal s CD sa tam jednoducho nezmesti. Niekoho zas mozu potesit 2 drziaky na pera z vnutornej strany uloz.priestoru na vyklopnej casti.
Zajtra ak bude trocha casu tak pofotim, dnes vecer uz bolo malo svetla.

Odpovědět