Palubová deska

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Bobiš

Palubová deska

Příspěvek od Bobiš » 27 úno 2007, 13:08

Ahojte všichni .
Mám problém z rezonací palubové desky :? . Rezonuje mi plastová lišta před předním sklem a kryt přístrojové desky za volantem . Ale jen občas na křivé cestě nebo když motor zatáhne z nízkých otáček . Měl někto takový problém ? Pomůže to celé rozebrat a přitáhnout ?

Reklama

štír

Příspěvek od štír » 30 bře 2007, 09:46

ahoj, nevím jestli už není pozdě, ale mě plastová lišta rezonovala taky už od koupě auta. Stačí lištu vyndat a nalepit na místa dotyku s přístrojovou deskou pěnové těsnění do oken. Mě to pomohlo :lol: .
Neaktivní....
Citroen C5 1.6HDi Break
Škoda Fabia II 1,2 12V, 2009, Ambiente+

Pico

Příspěvek od Pico » 25 črc 2008, 23:03

Problém s rezonáciou palubnej dosky mám aj ja. Ešte som to presne neidentifikoval odkiaľ to presne vychádza, ale bude to niekde v oblasti prístrojového štítu, resp. som uvažoval aj o airbagu vo volante - nemala by to byť lišta pod čelným sklom. Nemá s tým niekto skúsenosť ? Robí to nepravidelne, také jemné vrnenie pri určitých otáčkach, resp. na mierne nerovnej ceste, akoby vychádzalo z budíkov. Auto mám od 11/2007, tak ma čaká prvá garančka ale pochybujem, že to v orig. servise dokážu definovať a aj sami odstrániť. Poradte. Ďakujem.
Astra II

Pico

Příspěvek od Pico » 26 črc 2008, 15:44

Fakt to nikomu inému z Vás nerobí ?
Astra II

Odpovědět