jojo ten mi ji hlida pred nasima ...pip... sousedama co tu kolem bydlejPitman píše:jo kolik stal ten coklik? ten je soucasti tuningu?
xpolstarkovax Ovecka - číhni na str. 21 - X20DTL 3dv.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Tak mě se líbí jak si jí vymazlila, jen bych se trochu ohradil k tomu lakování, teď neberu že já mám zcela vše v laku, ale pokud se podíváte kamkoliv na obrázky kde jsou bílý káry, tak opravdový káry maj vše lakovaný a na bílí to vše ještě víc vynikne, nic neruší pokoukání na bílý káře víc, než hnusný černý kliky, boční plasty,zrcátka atd. opravdu skutečný káry maj vše v barvě, ale je to můj názor a každý si dělá autíko k obrazu svému, takže se asi se spoustou lidí neshodnu, ale za sebe říkám do laku at nic neruší dojem
-
- Kontaktovat uživatele:
njo tak vim urcite ze zrcatka bych do laku nedavala, pac bych musela dat i ty plasty na strese, kolem predniho skla a to uz by mi tam zbyly jen cerny folie a cerny svetla a to by vypadalo blbe si myslim.... kdyz bych hodila do laku jen ty listy a kliky vypadalo by to jako nahore cerno-bily dole bily, ale... kdyz jsem an to tak koukala asi se na to vyprdnu, udelat se to da kdyztak vzdycky... nebo to nalakuju do cerny
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
- Princ William
tak muj nazor je zcela jednoduchem mas to fakt pekny. ten karbon bzch chtel taky. je to tezky s tim delat jinak fakt pekna karka. milovice budou mazec
1. urcite bych to vsecno cerny nalakoval
2. urcite bych tam hodil mracitka to auto dle meho nazoru vypada fakt lip
3. no ty pruziny si fakt kup.
1. urcite bych to vsecno cerny nalakoval
2. urcite bych tam hodil mracitka to auto dle meho nazoru vypada fakt lip
3. no ty pruziny si fakt kup.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
dekuju za chvalu, jak rikam mracitka rpijdou az tty lampy budou odreny nebo tak zatim ne... njo pruziny asi taky prijdou po moturku a co se toho karbonu tyce, kouknes na to v milovicich a kdyztak se dohodnem, dela se s tim stejne jako s laminem. Pak se to lesti, strika a lakuje ... este budu mit kryt baterky... kdyztak se neni problem na necem dohodnout
Tak mě tu máte
- Princ William
ok pak se teda nak dohodnemxpolstarekx píše:dekuju za chvalu, jak rikam mracitka rpijdou az tty lampy budou odreny nebo tak zatim ne... njo pruziny asi taky prijdou po moturku a co se toho karbonu tyce, kouknes na to v milovicich a kdyztak se dohodnem, dela se s tim stejne jako s laminem. Pak se to lesti, strika a lakuje ... este budu mit kryt baterky... kdyztak se neni problem na necem dohodnout
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
no to chci udelat taky ale zase me to drobet sere ze jsem to neudelat nez jsem ji zacal opravovat nebot kapota je nova a pp blatnik taky lp blatnik se do rostriku. no a znova to delat no nevim mozna na jinem aute.
P.S. mracitka ju hned a pak se to muze udelat treba s tou kapotou
- Princ William
musis sundat naraznik povolit spodni uchyt a ty dva horni a vysoupnout ho dopredu. celkem jednoducheHonzza píše:Jenom by me u toho zajimalo jak se da pak to svetlo vyndat? Pac nevim jestli by slo jako vysoupnout bokem?
-
- Kontaktovat uživatele:
njo tak ja to s tou kapotou taky neplanuju ted, to je tak nejak do budoucna takze asi takPrinc William píše:no to chci udelat taky ale zase me to drobet sere ze jsem to neudelat nez jsem ji zacal opravovat nebot kapota je nova a pp blatnik taky lp blatnik se do rostriku. no a znova to delat no nevim mozna na jinem aute.
Tak mě tu máte
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
super cely, ty lampy to je muj sen, yankovy?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet