![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
A kdepak jsi chytil nas letak??Luma píše:Dobrý den lidičky![]()
Jsem moc rád že jste mi dali za okýnko mé ASTŘIČKY leták s Váší adresou a budu se moc těšit na účast na srazu krásných Aster v Brně 3.3.2007.Jsem zde úplně novej a tak doufám že to bude moc fajn a vyjde počasí.Mějte se moc krásně.Luma
Nedostal jsi ho náhodou v neděli 25.2. na parkovišti u Futura?Luma píše:Dobrý den lidičky![]()
Jsem moc rád že jste mi dali za okýnko mé ASTŘIČKY leták s Váší adresou a budu se moc těšit na účast na srazu krásných Aster v Brně 3.3.2007.Jsem zde úplně novej a tak doufám že to bude moc fajn a vyjde počasí.Mějte se moc krásně.Luma
Hehe..Ten letáček sem ti tam totiž dal teda já no..Sem se tam náhodou pohyboval a prošel sem se po parkálu a obdaroval každou astruLuma píše:Nazdárek fandové ASTER
Jakpak jste uhádli že jsem letáček chytil ve futuru? Přesně tam mi ho někdo šoupnul za stěrač a byl jsme docela nasranej kdo mi tam co strká,teda je do doby dokud jsem nezjistil vo co go.Pak jsme byl i docela rád že jste měli tu drzost mi to tam nechat,protože se v brně teprve tak nějak zabydluji a přece jen sraz oplů může být faj a přece jen človíček pozná pár lidí navíc a může taky chytnout nějakou tu dobrou radu k úpravě atd.Oplfandové mějte se fajn a zase zítra kouknu na astra-g,č čau Luma
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |