Ofuky versus fólie

Úpravy od motoru až po plasty
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Ofuky

Příspěvek od Frydex » 26 úno 2007, 20:01

Tak jsem si koupil ofuky na přední okna. Jsou hezké líbí se mi a jsou i funkční. Protože nemám el. stahování oken, tak nemám problém, ale kdyby alektrika byla, myslím že by to problém byl. Dovírání jde velmi ztuha a nejsou úplně zavřené. Ještě zkusím gumu i ofuk něčím namazat, ať si to okno tam zvykne, možná že to po delší době bude lepšejší :))
Jen pro info, pár mě vyšel na 465,-.... Hau.
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Reklama

pepca

Příspěvek od pepca » 26 úno 2007, 20:10

:shock: :wink: musíš to řádně usadit a dotlačit,právě s eletrikou by byl problém :wink: musel jsem to řádně usadit dotlačit aby to sedělo jak má,hlavně v rozích,ještě to zkus dopasovat,já to dopasoval a nebyl vůbec žádný problémek :wink:

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 26 úno 2007, 20:16

pepca píše::shock: :wink: musíš to řádně usadit a dotlačit,právě s eletrikou by byl problém :wink: musel jsem to řádně usadit dotlačit aby to sedělo jak má,hlavně v rozích,ještě to zkus dopasovat,já to dopasoval a nebyl vůbec žádný problémek :wink:
Ok, ještě na to mrknu. Ale zdá se mi, že to plexi je dost silné, tak snad to bude v poho. dneska byla zima :!: a už se mi s tím nechtělo hrát .. :D
Moje Astrina 1,7DTi
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

pepca

Příspěvek od pepca » 26 úno 2007, 20:22

frydex píše:
pepca píše::shock: :wink: musíš to řádně usadit a dotlačit,právě s eletrikou by byl problém :wink: musel jsem to řádně usadit dotlačit aby to sedělo jak má,hlavně v rozích,ještě to zkus dopasovat,já to dopasoval a nebyl vůbec žádný problémek :wink:
Ok, ještě na to mrknu. Ale zdá se mi, že to plexi je dost silné, tak snad to bude v poho. dneska byla zima :!: a už se mi s tím nechtělo hrát .. :D
:D nevím zda dělají silnější,nebo slabší ofuky,možný je všechno,ale jestli máš k tomu ty přítlačný plechový udělátka,tak je tam zkus natlačit,má to ty ofuky přimačknout a držet jak je třeba,ale já když to opětovně dopasoval,tak jsem tam ty účka dávat nemusel :wink:

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 26 úno 2007, 20:29

pepca píše:
frydex píše:
:D nevím zda dělají silnější,nebo slabší ofuky,možný je všechno,ale jestli máš k tomu ty přítlačný plechový udělátka,tak je tam zkus natlačit,má to ty ofuky přimačknout a držet jak je třeba,ale já když to opětovně dopasoval,tak jsem tam ty účka dávat nemusel :wink:
No právě že tam žádné plechové udělátka nemám... jen plasty. Dobre dobre. Zkusím dopasovat a hodím echo... Hau
Moje Astrina 1,7DTi

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 26 úno 2007, 20:36

Nemáš udělátka, protože máš ty ofuky nalepovací. Fakt je to o tom je tam dobře natlačit. pak choděj naprosto v pohodě.
END

pepca

Příspěvek od pepca » 26 úno 2007, 20:53

Trdlo píše:Nemáš udělátka, protože máš ty ofuky nalepovací. Fakt je to o tom je tam dobře natlačit. pak choděj naprosto v pohodě.
:D :wink: mám také nalepovací,a jsou k nim i ty udělátka,ale je to spíše tím,že jsem bral i ty zadní,a pravděpodobně ty udělátka patří na zadní okna,přední mají vlastně oporu v rozích,v ohybech,zadky bohužel sedí jen v přímce a tam se to asi ještě jistí těma udělátkama,ale zadařilo se,že to lepítko drží dobře a s otevřenýma zadníma oknama nejezdím,tak to luft nevytáhne. :wink: :D

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 26 úno 2007, 21:08

pepca píše:
Trdlo píše:Nemáš udělátka, protože máš ty ofuky nalepovací. Fakt je to o tom je tam dobře natlačit. pak choděj naprosto v pohodě.
:D :wink: mám také nalepovací,a jsou k nim i ty udělátka,ale je to spíše tím,že jsem bral i ty zadní,a pravděpodobně ty udělátka patří na zadní okna,přední mají vlastně oporu v rozích,v ohybech,zadky bohužel sedí jen v přímce a tam se to asi ještě jistí těma udělátkama,ale zadařilo se,že to lepítko drží dobře a s otevřenýma zadníma oknama nejezdím,tak to luft nevytáhne. :wink: :D
Tak nevím tedy co jsem koupil. nemám ani nalepovací, ani udělátka. A Pepca má pravdu, přední drží samy, jsou vlastně vtlačené v rozích, takže jsou v poho... A na co se to lepí, nějaká 3M páska či něco podobného? jinak to tam fláknu oboustrannou páskou z Baumaxu :)) Hau
Moje Astrina 1,7DTi

pepca

Příspěvek od pepca » 26 úno 2007, 21:12

:wink: na několika místech byla slabounká oboustraná páska :wink:

Odpovědět