Ofuky versus fólie
-
- Kontaktovat uživatele:
Ofuky
Tak jsem si koupil ofuky na přední okna. Jsou hezké líbí se mi a jsou i funkční. Protože nemám el. stahování oken, tak nemám problém, ale kdyby alektrika byla, myslím že by to problém byl. Dovírání jde velmi ztuha a nejsou úplně zavřené. Ještě zkusím gumu i ofuk něčím namazat, ať si to okno tam zvykne, možná že to po delší době bude lepšejší )
Jen pro info, pár mě vyšel na 465,-.... Hau.
Jen pro info, pár mě vyšel na 465,-.... Hau.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Ok, ještě na to mrknu. Ale zdá se mi, že to plexi je dost silné, tak snad to bude v poho. dneska byla zima a už se mi s tím nechtělo hrát ..pepca píše: musíš to řádně usadit a dotlačit,právě s eletrikou by byl problém musel jsem to řádně usadit dotlačit aby to sedělo jak má,hlavně v rozích,ještě to zkus dopasovat,já to dopasoval a nebyl vůbec žádný problémek
Moje Astrina 1,7DTi
nevím zda dělají silnější,nebo slabší ofuky,možný je všechno,ale jestli máš k tomu ty přítlačný plechový udělátka,tak je tam zkus natlačit,má to ty ofuky přimačknout a držet jak je třeba,ale já když to opětovně dopasoval,tak jsem tam ty účka dávat nemuselfrydex píše:Ok, ještě na to mrknu. Ale zdá se mi, že to plexi je dost silné, tak snad to bude v poho. dneska byla zima a už se mi s tím nechtělo hrát ..pepca píše: musíš to řádně usadit a dotlačit,právě s eletrikou by byl problém musel jsem to řádně usadit dotlačit aby to sedělo jak má,hlavně v rozích,ještě to zkus dopasovat,já to dopasoval a nebyl vůbec žádný problémek
-
- Kontaktovat uživatele:
No právě že tam žádné plechové udělátka nemám... jen plasty. Dobre dobre. Zkusím dopasovat a hodím echo... Haupepca píše:nevím zda dělají silnější,nebo slabší ofuky,možný je všechno,ale jestli máš k tomu ty přítlačný plechový udělátka,tak je tam zkus natlačit,má to ty ofuky přimačknout a držet jak je třeba,ale já když to opětovně dopasoval,tak jsem tam ty účka dávat nemuselfrydex píše:Ok, ještě na to mrknu. Ale zdá se mi, že to plexi je dost silné, tak snad to bude v poho. dneska byla zima a už se mi s tím nechtělo hrát ..pepca píše: musíš to řádně usadit a dotlačit,právě s eletrikou by byl problém musel jsem to řádně usadit dotlačit aby to sedělo jak má,hlavně v rozích,ještě to zkus dopasovat,já to dopasoval a nebyl vůbec žádný problémek
Moje Astrina 1,7DTi
mám také nalepovací,a jsou k nim i ty udělátka,ale je to spíše tím,že jsem bral i ty zadní,a pravděpodobně ty udělátka patří na zadní okna,přední mají vlastně oporu v rozích,v ohybech,zadky bohužel sedí jen v přímce a tam se to asi ještě jistí těma udělátkama,ale zadařilo se,že to lepítko drží dobře a s otevřenýma zadníma oknama nejezdím,tak to luft nevytáhne.Trdlo píše:Nemáš udělátka, protože máš ty ofuky nalepovací. Fakt je to o tom je tam dobře natlačit. pak choděj naprosto v pohodě.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak nevím tedy co jsem koupil. nemám ani nalepovací, ani udělátka. A Pepca má pravdu, přední drží samy, jsou vlastně vtlačené v rozích, takže jsou v poho... A na co se to lepí, nějaká 3M páska či něco podobného? jinak to tam fláknu oboustrannou páskou z Baumaxu ) Haupepca píše:mám také nalepovací,a jsou k nim i ty udělátka,ale je to spíše tím,že jsem bral i ty zadní,a pravděpodobně ty udělátka patří na zadní okna,přední mají vlastně oporu v rozích,v ohybech,zadky bohužel sedí jen v přímce a tam se to asi ještě jistí těma udělátkama,ale zadařilo se,že to lepítko drží dobře a s otevřenýma zadníma oknama nejezdím,tak to luft nevytáhne.Trdlo píše:Nemáš udělátka, protože máš ty ofuky nalepovací. Fakt je to o tom je tam dobře natlačit. pak choděj naprosto v pohodě.
Moje Astrina 1,7DTi