Vaše bývale vozy
caute tak tu je moje prve delo bolo to otcove som po nom zdedil karu 120 L 84rok 11/2004-4/2006predal som ho kamosovi a teraz mu spadlo koleso ked isiel s mamou do nemocnice mna ani raz neslkamala len raz mi zamrzol benzin u nas to riedia vodou 100% a potom favorita 136Glxi 94 rok vyroby tiez nezradila 5/2006-12/2006 a teraz mam astru G do kedy to nevim 1/2007-xxxx:D
Opel Astra 1.2 16V,3dv.,4xairbag,posilnovac riadenia,ABS,stresne okno,85000km,hudba Sony,12"subwoofer Magnat,zosik Sony Xpold,,R15 Artec RH Cup,magmarot
- Reklama
Moje auta viz topic. Mám fotky jen některých...Takže Citroen ZX 1.4 a Opel Sintra 2.2 16V GLS. S oběma těmito autami byla spokojenost..jen díla na Sintru byly krapet dražší..Astřičku ještě vyfocenou nemám...
Foceno mobilem - omluvte kvalitu
Foceno mobilem - omluvte kvalitu
Skoda 120L - Citroen ZX 1.4 - Ford Mondeo combi 1.8 16V - Opel Sintra 2.2 16V - Opel Astra G 1.6 16V
Aaaa, starej Havlík, viď? Přesně to jsem u toho auta žral. S tím se naučilo i naprostý střevo. Přesto jsem po objížďce zimák-masna ruprechtice-on domů byl totálně hotovej.CUBErt píše:4 TRDLO: Já taky dělal papíry v stříbrný zx 1.9 D, hroznej traktor ale na šalďáku jsem se rozjel bez problémů, stačilo pustit spojku a jelo to
END
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Tak i já přihodím své do mlejna ...
Začínal jsem na rodiné Škodě 105L..barva skalni modř(takže šedá ).Nemůžu si na ní stěžovat hlavně v zimě ten náhon na zadek byla paráda ...foto bohužel nemám...
Pak přišel Opel Kadett 1,6i 55 KW..hned při prvním pohledu jsem si ho zamiloval...v té době mi nic tuning neříkal a tohle když stálo v bazaru tak mě to přišlo jak těžkej sporťák ..postupně jsem ho trošku doupravil do této podoby
no a potom už jen nynější astrulw
Začínal jsem na rodiné Škodě 105L..barva skalni modř(takže šedá ).Nemůžu si na ní stěžovat hlavně v zimě ten náhon na zadek byla paráda ...foto bohužel nemám...
Pak přišel Opel Kadett 1,6i 55 KW..hned při prvním pohledu jsem si ho zamiloval...v té době mi nic tuning neříkal a tohle když stálo v bazaru tak mě to přišlo jak těžkej sporťák ..postupně jsem ho trošku doupravil do této podoby
no a potom už jen nynější astrulw
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
- Princ William
Se ZXkem jsem byl spokojenej za tři roky co jsem ho měl a co jsem najel nějakých 60 tkm jsem udělal jen rozvody, přední brzdy, repase zadní nápravy a tyčky stabilizátorů...náhradní díly za hubičku...celkem svižný na 1.4 a spotřeba taky dobrá...Trdlo píše:Týýý bláho, Zxko. V tom jsem dělal papíry. 1.9D. To se bez plynu rozjelo i na pětku...... Dlouho jsem si ho chtěl pořídit... Ale opel je opel.
Skoda 120L - Citroen ZX 1.4 - Ford Mondeo combi 1.8 16V - Opel Sintra 2.2 16V - Opel Astra G 1.6 16V
Chjo, taky se mi moc líbila...prostorné a !!rychlé!! MPV, super ježdění, pohodlný. Z baráku šla při 230 tkm za nějakejch 120 tisíc Kč. Jediný co mi vadilo byl rez, nebylo to nic drastickýho - spodní část blatníků - nejdřív opadal lak a pak to kvetlo...závada velká žádná...jen se musel předělat DO centrál na neorigo - přestal fungovat a pak odešel termostat a následně vylétlo těsnění pod hlavou...Náhradní díly..no jak co - sehnat zámek - nemožné, novej stojí 8 tisíc...blbý je že tohle auto na vrakáči neseženete...Pak už mi před barákem jen ukradli přední světlo...Kdyby se dělalo něco podobnýho v novějším tak si to pořídím...
- BossMeloss
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261