No já mám auto vyrobený 27.12.1999, takže vlastně 2000, a pokud stojím na místě a stočím kola do max. rejdu, tak se servo trochu ozve, ale jen nepatně slyšíš, že prostě funguje a to jen v případě otevřených oken a auta na volnoběh. Jinak není slyšet vůbec. To Ti někdo věšel bulíky na nos.Sršeň píše:Ja mám ročník 8/99 a s posilovačom riadenia žiadny problémHonza píše:Ok díky za tipy, někde jsem se dočetl že ročníky 98 - 00 mají problémy s hydraulikou posilovače řízení a prý když kroutíš volantem, tak to pak vydává zvuk jak trolejbus Máte někdo s tím zkušenosti, je to pravda, nebo to je jen ojedinělá záležitost?
AstraG z bazaru - na co si dát pozor
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
- Reklama
No ja musim rict ze u meho kombi 1,6 16V to rizeni slysim. ne treba pri normalni jizde, ale kdyz se clovek nekde mota nebo nekam zajizdi tak je slyset takovy knuceni. Ted mam ale jiny problem - posilovac mi zacne fungovat az tak 5 - 10s po nastartovani. Nevite nekdo cim by to mohlo byt ? Oleje tam je dost (myslim v posilovaci).Honza píše:Ok díky za tipy, někde jsem se dočetl že ročníky 98 - 00 mají problémy s hydraulikou posilovače řízení a prý když kroutíš volantem, tak to pak vydává zvuk jak trolejbus Máte někdo s tím zkušenosti, je to pravda, nebo to je jen ojedinělá záležitost?