![Obrázek](http://img172.imageshack.us/img172/5046/obraz1or2vj.th.jpg)
![Obrázek](http://img68.imageshack.us/img68/5570/obraz2or8af.th.jpg)
trochu tě natáhli, je to opravdu opravná barva - Yukonská stříbrná L149R.A.Y. píše:Tak jsem to dnes dovezl z Opelu a tady jsou ceny rozvodů + pumpa + pal.filtr + olej.Jo a + kontrola na Tech 2 (ikdyž jsem o ni nestál)... Ale mám jeden dotaz.Na druhám odkazu je započítaná položka s kat. číslem 6772149 a cenou 278kč... Podle dokladu je to nějaký čistič.. Ale podle katalogu náhr. dílů je pod kat. číslem Lak tužka za 181.4 kč... Sem si tam u nich toho nevšiml... Tužku jsem žádnou nedostal a cena je skoro poloviční. Nevíte někdo co by to mohlo být?
![]()
ale dokážeš, ať ti řeknou co to je za čistič a co s nim čistěj a proč je to lakR.A.Y. píše:Mrdky...stejně tam ještě pojedu si ty rozvody zapsat do servisky,tak se jich zeptám, ale nic jim stejně nedokážu..... dík
na sadě maj menší maržiArwy píše:Trochu blbá otázka, ale prečo sa nepoužila pri výmene rozvodov sada (kat. č. 1606306 - mala by obsahovať rozvodový remeň, napínaciu kladku, dve vodiace klady, vrátane skrutiek) ktorá vyjde cca o 1000 KČ lacnejšie ako nákup jednotlivých komponentov? Je to zámer servisu, alebo hrozí riziko, že jednotlivé komponenty zo sady nebudú pasovať na motor?
Tak jsem jim volal a ptal se co to je ten čistič a řekl mi že se to používá při výměně rozvodů. Prej se tím všechno čistí, dosedací plochy a tak...a když jsem se ho zeptal proč je to vedené pod kat. číslem opravného laku a navíc stříbrného, tak on prý neví jak to mají popsané kluci ve skladě...Nějak mě nepřesvědčil, ale kašlu na to....hlavně ze mi dali bronzovou kartuVojta píše:ale dokážeš, ať ti řeknou co to je za čistič a co s nim čistěj a proč je to lakR.A.Y. píše:Mrdky...stejně tam ještě pojedu si ty rozvody zapsat do servisky,tak se jich zeptám, ale nic jim stejně nedokážu..... dík
kluk ze skladu totiž potřeboval opravnej lak na svoje auto a přece ho nebude platit, takhle ho "legálně" dostal ze skladuR.A.Y. píše:Tak jsem jim volal a ptal se co to je ten čistič a řekl mi že se to používá při výměně rozvodů. Prej se tím všechno čistí, dosedací plochy a tak...a když jsem se ho zeptal proč je to vedené pod kat. číslem opravného laku a navíc stříbrného, tak on prý neví jak to mají popsané kluci ve skladě...Nějak mě nepřesvědčil, ale kašlu na to....hlavně ze mi dali bronzovou kartuVojta píše:ale dokážeš, ať ti řeknou co to je za čistič a co s nim čistěj a proč je to lakR.A.Y. píše:Mrdky...stejně tam ještě pojedu si ty rozvody zapsat do servisky,tak se jich zeptám, ale nic jim stejně nedokážu..... dík![]()
![]()
třeba jo ale to snad má bejt započítaný v režijním materiálu a ne že ti naúčtujou 250kč za nějakej čistič, to si snad dělaj prdel, co teda je potom ten režijní materiál? proč účtujou tech2 když to nechceš? já bych se nedalR.A.Y. píše:Mám se rozčilovat??? No a to...při výměně se na čištění teda nic nepoužívá
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |