přebroušení předních brzdových kotoučů

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem.
pepca

Příspěvek od pepca » 19 úno 2007, 19:33

:D ufff, :D jsem se lekl,ale běžel jsem raději pro foták,tak tady znova a čistě :wink:
Obrázek

Reklama

Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi » 19 úno 2007, 19:36

pepca píše::D ufff, :D jsem se lekl,ale běžel jsem raději pro foták,tak tady znova a čistě :wink:
Obrázek

:lol:

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 19 úno 2007, 19:37

Milhi píše:Dostal jsem nabidku na kotouce za 4300 plus desticky zdarma ale u tech stavajicich to staci jen srovnat ;) jeden chlapek to umi tak to snad nejak rozumne skouli....ta minimalka by me zajimala :roll:
Kotouč od Feroda vyjde na cca 1400,- Kč, Ferodo sport cca 3600,-, Ferodo DS performance cca 3350,- Od Bremba na cca 1250, Brebo sport cca 1750,-
Destičky Textar včetně "pískacích plechů" cca 1700,-, Roadhouse taky s píšky cca 1450,-, Starline též s plechy cca 1200,-, Ferodo premier cca 2050,-, Ferodo target 1400,- a Ferodo DS Performance 5200,-.
Záleží jakou kombinaci si vybereš, ale šel bych rozhodně do novejch kotoučů.
Nezáleží, jestli je jen zvlněnej, ale taky jak moc je už vypálenej, zda není potrhanej (malinké žilkové praskliny), ale především koroze je i v chlazení kotouče a odtamtud ji budeš jen těžko dostávat. Kotouč se pak chladí až o 50% méně, než novej..... :wink:
END

Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi » 19 úno 2007, 19:56

ouuu opet koukam jako PUK :shock: nemel jsem ani tuseni o techto vyrobcich natos cenach....nemas nejake odkazy? ja si nasel jen ty Ferodo koutouce za 23OO vic nic :(

Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ » 19 úno 2007, 19:58

Milhi : No třeba tady : http://www.autokelly.cz
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A

Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi » 19 úno 2007, 20:06

Honz@ píše:Milhi : No třeba tady : http://www.autokelly.cz
diky hned to zkouknu :P

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 19 úno 2007, 20:08

jj autokelly tam se objednává hodně! ale co mi říkal mechanik tak kotouče chlazené vzduchem prý nepřebrušuje!prý je to dost o držku.... ale každý má své zkušenosti! Jinak kvalitní kotouč do předu na autokelly mi nabízel za 1200,-Kč jeden :wink: + 1100 pár destiček dopředu...to by šlo ne? a není to žádný šmejd.!!!

pepca

Příspěvek od pepca » 19 úno 2007, 20:12

:wink: tak jsem tam také nakouknul,ale opravdu nevím který je vhodný,šel bych do ATE,ale je to určitě ono?a tu cenu tam uvádějí rozhodně za jeden kus,taky tam můžou psát za pár,no chtělo by to se poradit,také mně to čeká tak jsem zvědav jak to bude :wink:

Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi » 19 úno 2007, 20:13

rychlyradim píše:
jj autokelly tam se objednává hodně! ale co mi říkal mechanik tak kotouče chlazené vzduchem prý nepřebrušuje!prý je to dost o držku.... ale každý má své zkušenosti! Jinak kvalitní kotouč do předu na autokelly mi nabízel za 1200,-Kč jeden :wink: + 1100 pár destiček dopředu...to by šlo ne? a není to žádný šmejd.!!!
Prekecali jste me koupim to novy :idea:

pepca

Příspěvek od pepca » 19 úno 2007, 20:15

rychlyradim píše:
:wink: no já dával desky ATE,doporučil je mechanik,že jsou celkem dobrý a tolik nepráší,měl pravdu,brzdí to dobře a to potřebuji již kotouče,jsem již na těch 21mm,jen stále nevím který objednat,není v nich nějaký rozdíl,tedy rozměrově?? :shock:

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 19 úno 2007, 20:18

for Milhi: děláš fakt dobře...na brzdách bych nikdy nešetřil! :wink: taky mě to čeká na Jaře!

TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ » 19 úno 2007, 20:21

ja daval dopredu BREMBA a dozadu PILENGA a kdyz porovnam cena atd...Nebraj jsem nejlevnejsi ani nejdrazsi,proste prumer a v pohode.Jeste neco,menil jste nekdo kovovou brzdovou hadici-potrubi??Kde mi to udelaj na "pockani". Myslim delku atd.Asi jsem o zavadil flexou a je drochu nacata :cry: :D
1,6 16V XEL 100PS 4xAirbag,klima,ABS...vsak to znate -)

Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi » 19 úno 2007, 20:30

TOMHAJ píše:ja daval dopredu BREMBA a dozadu PILENGA a kdyz porovnam cena atd...Nebraj jsem nejlevnejsi ani nejdrazsi,proste prumer a v pohode.Jeste neco,menil jste nekdo kovovou brzdovou hadici-potrubi??Kde mi to udelaj na "pockani". Myslim delku atd.Asi jsem o zavadil flexou a je drochu nacata :cry: :D
Ta vymnena asi nejak casove narocna nebude...vypustit brzdovku .. vymnenit trubicku...naplnit brzdovku a odvzdusnit...horsi bude ze to neni az tak popularni nahradni dil

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 19 úno 2007, 20:45

Do Ate bych nešel. To je opravdu spíše o ceně, jak o kvalitě. Starline je na tom podobně. Destičky asi klidně, ale kotouče ne-e. Doporučuju Ferodo, nebo Brembo. A od Feroda je asi nejlepší poměr cena/kvalita u varianty sport. A k tomu ty samý destičky. :wink:
END

TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ » 19 úno 2007, 20:48

Milhi píše:
TOMHAJ píše:ja daval dopredu BREMBA a dozadu PILENGA a kdyz porovnam cena atd...Nebraj jsem nejlevnejsi ani nejdrazsi,proste prumer a v pohode.Jeste neco,menil jste nekdo kovovou brzdovou hadici-potrubi??Kde mi to udelaj na "pockani". Myslim delku atd.Asi jsem o zavadil flexou a je drochu nacata :cry: :D
Ta vymnena asi nejak casove narocna nebude...vypustit brzdovku .. vymnenit trubicku...naplnit brzdovku a odvzdusnit...horsi bude ze to neni az tak popularni nahradni dil
to vim,ale kupoval jste je nokdo nekde? Kdysi mi kamos rikal,ze ti to udelaji na pockani.Ale kde?? Maji delky snad nekde dle typu auta a tak.Pote vlastni "naohybani" uz dodelas dle te puvodni...No,kdyztak pisnete. :)
1,6 16V XEL 100PS 4xAirbag,klima,ABS...vsak to znate -)

Odpovědět