moje nova hudba

Vše o zapojení repro, radia atd..
pavlikjaa

moje nova hudba

Příspěvek od pavlikjaa » 18 úno 2007, 11:44

mam novou hudbu ale ty ovaly a tuba sumi a strasne piskaji nevim co uzs tim Obrázek Obrázek

tuba ma 600w a ovali pioneer kazdej max 340w

mam i novy radio pioneer mohla se stat i chyba pri zapojovani toho radia?

Reklama

CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt » 18 úno 2007, 15:23

Jak ti hraje ta tuba ? Já měl tu samou ale minulou generaci a za ty prachy to byla hrůza :cry: :cry: . Tak doufám že se blaupunkt polepšil !!
Opel Astra Caravan 1,4 16V

Obrázek

Maranelo

Napajaci kabel

Příspěvek od Maranelo » 18 úno 2007, 15:33

Aku mas hrubku napajacieho kabla?
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti

semi001
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semi001 » 18 úno 2007, 15:42

Ahojky nevetsi problem v cem vidim proc ti to piska je asi ten ze kebely ktery mas tahany na zesik mas tazeny v jednom prahy myslym napajeci a sinče proto to piska jediny reseni je koupit NF odrusovac ktery das primo k zesiku na since poslu ti odkaz http://www.tuningautohifi.cz/autoradia/ ... sp?id=1114 tak tady potom uz ti piskat nebude ahoj

pavlikjaa

Příspěvek od pavlikjaa » 18 úno 2007, 18:18

CUBErt píše:Jak ti hraje ta tuba ? Já měl tu samou ale minulou generaci a za ty prachy to byla hrůza :cry: :cry: . Tak doufám že se blaupunkt polepšil !!

ta tuba hraje perfektne polepsili se tomi ver

pavlikjaa

Re: Napajaci kabel

Příspěvek od pavlikjaa » 18 úno 2007, 18:19

Maranelo píše:Aku mas hrubku napajacieho kabla?
jakou hrubku?

pavlikjaa

Příspěvek od pavlikjaa » 18 úno 2007, 18:22

semi001 píše:Ahojky nevetsi problem v cem vidim proc ti to piska je asi ten ze kebely ktery mas tahany na zesik mas tazeny v jednom prahy myslym napajeci a sinče proto to piska jediny reseni je koupit NF odrusovac ktery das primo k zesiku na since poslu ti odkaz http://www.tuningautohifi.cz/autoradia/ ... sp?id=1114 tak tady potom uz ti piskat nebude ahoj

odrusovac jsem tam mel jedem na baterce ten stim neudelal nic pak jsem skousel druhej co se dava na zesak a tuba zacla hrat normalne ale ovaly porad stejne piskali ten odrusovac prestal po 5 hodinach fungovat

CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt » 18 úno 2007, 18:45

Co zkusit jinej zesik ? Nevim přesně jak to máš udělaný, ale pokud máš taženej i "-" kabel k baterce, tak ho zkus pripojit jen nejakým kratším kusem kabelu na kostru nekde v kufru...

Obrázek

pavlikjaa

Příspěvek od pavlikjaa » 18 úno 2007, 19:27

CUBErt píše:Co zkusit jinej zesik ? Nevim přesně jak to máš udělaný, ale pokud máš taženej i "-" kabel k baterce, tak ho zkus pripojit jen nejakým kratším kusem kabelu na kostru nekde v kufru...

kostru mam pod sedackama pod tim nejvetsim sroubem a skousel jsem tam dam jinej zesak a delaloto to sami jsem z toho dost nestastnej

CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt » 18 úno 2007, 20:36

Tak si zkus od nekoho pujcit cinche, odpoj od radia a zesiku ty puvodní, ty pujceny natahni volne interierem od radia k zesiku a uvidis. Jestli to nebude delat tak je to mozna tim ze je mas fakt u sebe. Já je mám taky u sebe a tenhle problém nemám, je to divný !

Obrázek

Radek.km
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek.km » 18 úno 2007, 20:48

A kabely k reprákům máš tažené odděleně od ostatní elektriky?
Astra G 1,8 16V caravan, automat

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 18 úno 2007, 21:21

:wink: TO BUDE NATUTY TIM STAČÍ MÍT TAŽENÝ SIGNÁLY pravim prahem a jeto špatný musiš mít signály levim prahem a napájení pravim s eletrikou :wink: i když tenhle zesák bych hnal ven :evil:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

pavlikjaa

Příspěvek od pavlikjaa » 19 úno 2007, 11:37

YANEK píše::wink: TO BUDE NATUTY TIM STAČÍ MÍT TAŽENÝ SIGNÁLY pravim prahem a jeto špatný musiš mít signály levim prahem a napájení pravim s eletrikou :wink: i když tenhle zesák bych hnal ven :evil:
proc ten zesak je dobrej, nojo vlastne tam jsou tazeny ty puvodni kabely od elektriky a kni jsem tam natahl ty signalovy z radia to muze byt tim ze seto rusi co myslis?

tappaja
Kontaktovat uživatele:

Re: moje nova hudba

Příspěvek od tappaja » 19 úno 2007, 11:59

pavlikjaa píše:mam novou hudbu ale ty ovaly a tuba sumi a strasne piskaji nevim co uzs tim Obrázek Obrázek

tuba ma 600w a ovali pioneer kazdej max 340w

mam i novy radio pioneer mohla se stat i chyba pri zapojovani toho radia?
Podle mych zkusenosti, piskani, brumeni se v 95% pripadu objevuje pri pouziti radia Pioneer. Maji jisteny vystupy, staci se na CINCH blbe podivat a odejde jakasi pojistka v radiu, pak neni cinch uzemenej a dochazi k zemnicim smyckam. Ve zbejvajicich 5% pripadu to je zesikem, coz bych, kdyz vidim ten uzasnej Raveland, taky pripustil. Pak je slyset alternator, vsechny moturky v aute, brzdovej spinac, prepinani pisnicek na samotnym radiu, pretaceni atd...

No nejrychlejsi bude, kdyz si od nekoho pujcis jiny radio, ne pioneer a vyzkousis. Pokud bude piskat dal, zkus povytahnout cinche (VSECHNY) na strane zesilovace, aby se nedotykal zemnici krouzek. Predpokladam, ze kabely mas v poradku, nejaky solidni.
Pokud ani tohle nepomuze, zkus i ten zesik, protoze se stava, ze ne kazdej komponent ma signalovou zem stejnou s napajeci. Kazdopadne muj nazor je, ze raveland sou vyhozeny prachy...
99' Astra Caravan 1.6 16V

pavlikjaa

Re: moje nova hudba

Příspěvek od pavlikjaa » 19 úno 2007, 13:11

jo radio je pioneer a kabeli jsem koupil primo na zapojeni toho ty bi meli byt dobry tak to asi bude tim radiem

edit: Upraveno
Citujeme max. jeden příspěvek! Člověk aby se v tom vůbec potom vyznal!
díky zigi

Odpovědět