Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
- Reklama
...
Jů...tady je nálada...
Škrábněte sem někdo nějakou fotku, ať se to přesekne
Škrábněte sem někdo nějakou fotku, ať se to přesekne
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
nevim kdo rozesílá pomlouvačný emaily a SZ půlce fóra a myslí si že se to ke mě nedonesepepca píše:v tvém případě?to je fakt,z mé strany to byla pravda,nejsi takový jaký se děláš,tvých urážek a ponížení jsem poznal měrou vrchovatou,ba co víc nejsem sámVojta píše:lež má krátké nohy pepčo
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: ...
ty auta znam, to sou kluci z Tuning fora ne?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
to bawo je libovy !!!!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pravým předním kolem do mého zadního, protože měla kolo vražený dozadu do podběhu.pepca píše:čím tě vlastně vzala za to zadní kolo?že se jí to povedlo takhle vylomitOťas píše:Odtáhli to přes asistentční službu do jejich hlídaného dvora a po domluvě v Opelu to vezmou tam a opravit nooo.... co nadělám.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
- Zdeněk Lbc
My jsme se byli podívat v Praze:
manželka měla narozeniny, tak jsme zašli večer do Hudebního divadla v Karlíně.
Cestou domů asi hodinu před půlnocí, se mnou chtěl závodit maník s PICCASEM, nejdřív se courá, když ho člověk předjede, najednou se rozjede a hned dopředu! Říkám si chlapče jeď si, nojo ale kopec před námi (Paceřák u Sychrova), a panáček nějak přestal stíhat! V kopci jsem mu ujel! . No ale jak mu to zase jelo z kopce panečku! Takže zase dopředu, po rovince se ho držím, uhání co může, ale v kopci před Libercem hurá před něj . A zase se ztrácí v dáli. No jak jinak, z kopce jde zase přede mně. Nechal jsem ho zvítězit, aby měl dobrý pocit na noc a dobře se mu usínalo. I mně se dobře usínalo.......
manželka měla narozeniny, tak jsme zašli večer do Hudebního divadla v Karlíně.
Cestou domů asi hodinu před půlnocí, se mnou chtěl závodit maník s PICCASEM, nejdřív se courá, když ho člověk předjede, najednou se rozjede a hned dopředu! Říkám si chlapče jeď si, nojo ale kopec před námi (Paceřák u Sychrova), a panáček nějak přestal stíhat! V kopci jsem mu ujel! . No ale jak mu to zase jelo z kopce panečku! Takže zase dopředu, po rovince se ho držím, uhání co může, ale v kopci před Libercem hurá před něj . A zase se ztrácí v dáli. No jak jinak, z kopce jde zase přede mně. Nechal jsem ho zvítězit, aby měl dobrý pocit na noc a dobře se mu usínalo. I mně se dobře usínalo.......