vyhřívaná zrcátka

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
alienxx
Kontaktovat uživatele:

vyhřívaná zrcátka

Příspěvek od alienxx » 14 úno 2007, 08:31

Zdárek Šefici, mám menší problémek. Minule mi nekdo rozbil zrcatko a tak sem se rozhodl ze uz koupim obe a vyhrivane, coz sem doposud nemel asi. No jeste to rozeberu a zjistim ze byli vyhrivane a kabeli k nim taky vedli. Takze me napada ze i kabelaz bude natazena a staci asi sehnat jen spinac je to mozny? Pokud byste byli nekdo tak moc hodny a dali sem fotku toho spinace a kde se origos nachazi. Nebo zaslat na mejlik alien.xx@seznam.cz diky

Reklama

pepca

Příspěvek od pepca » 14 úno 2007, 08:33

:wink: zdravím,vyhřívání zrcátek se zapíná společně s tlačítkem vyhřívání zadního okna :wink:

alienxx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alienxx » 14 úno 2007, 09:07

No tak to sem dobrej magor co ? :) me to jednou taky napadlo ale nikdy me nenapadlo me to zkusit :)

pepca

Příspěvek od pepca » 14 úno 2007, 09:10

:wink: to je v pohodě,já když to koupil,tak jsem stále hledal jak se rozsvěcí vnitřní osvětlení abych nemusel nechat otevřené dceře,až po delší době jsem zkusil vytáhnout vypínač,z toho si nedělej hlavu,hlavně at to vyřešíš a chodí ti to. :wink:

alienxx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alienxx » 14 úno 2007, 09:25

to ja myslim ze to uz asi chodi jen sem si toho nikdy nevsiml a taky sem hlavne skoro nikdy nepouzival vyhrejvani zadniho okna :)

Steven

Příspěvek od Steven » 14 úno 2007, 17:13

jo, taky jsem to v zimě hledal, jak se to zapíná, aby roztál sníh na zrcátkách... ještě si to pamatuju, je to strana 140 v manuálu :D

Maranelo

vyhrievanie

Příspěvek od Maranelo » 14 úno 2007, 18:53

ja som tiez maturoval s tym vyhrievanim este ked si otec kupil astru. a pritom tie ktore maju vyhrievanie je na vodicovej strane na spetnom zrkadle v rohu symbol vyhrievania.. presne ten co na zadne okno. V Hčkovej astre je to uz myslim rozdelene... :D
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti

pepca

Příspěvek od pepca » 14 úno 2007, 18:56

alienxx píše:to ja myslim ze to uz asi chodi jen sem si toho nikdy nevsiml a taky sem hlavne skoro nikdy nepouzival vyhrejvani zadniho okna :)
:wink: tak jak to dopadlo,již to máš odzkoušené?? :wink:

alienxx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alienxx » 14 úno 2007, 22:05

no fakticky to fachci :) ja se na to.... Sem fakt hlupak ale zase nadruhou stranu koho by to napadlo :)

pepca

Příspěvek od pepca » 14 úno 2007, 22:22

:wink: každej se na něco zeptá,každej šel do jiného auta které nezná,a jestli nemáš knížku,manuál k používání vozidla,tedy popis funkcí tak se není zač omlouvat,auta nejsou prostě stejná,také bych očekával samostatné vyhřívání zrcátek,a samostatné zadního okna :wink:

Odpovědět