Červené budiky na Astre
Za 500Sk (což je 400 českejch) ani nechci vědět jak se to dělá, to to rovnou chci nechat udělat.
Nejtěžší bude vybrat si barvu... (jak jsem si teď přečet v nějaký reklamě).
Nejtěžší bude vybrat si barvu... (jak jsem si teď přečet v nějaký reklamě).
<a href="https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2632">Moje astronomické auto</a>
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
červené budíky
Vzkaz pro Maranela. Práce je doopravdy pěkná, akorát by sis to měl nechat patentovat, když to nechceš nám členům prozradit. Připadá mi to dosti sobecké, když jsi členem. Jestli se Tě to nějakým způsobem dotklo, tak promiň, ale to je můj názor. Místo toho, abychom jsme si tady pomáhali, tak ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laďa
2.0 DTI 16V, 2001 CDX, CARAVAN Z147
Re: červené budíky
Mohu jen souhlasit.Je tu také možnost,že to ani sám nedělal.Lysek Vladimír píše:Vzkaz pro Maranela. Práce je doopravdy pěkná, akorát by sis to měl nechat patentovat, když to nechceš nám členům prozradit. Připadá mi to dosti sobecké, když jsi členem. Jestli se Tě to nějakým způsobem dotklo, tak promiň, ale to je můj názor. Místo toho, abychom jsme si tady pomáhali, tak ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laďa
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
Má Astra G
červené budíky
Pár lidí se nazlobí,pár jich bude otravovat a žadonit.Jedno je ale jisté,ten človíček neví,kdy tady koho bude potřebovat.A může se mu to vrátit jako bumerang,což mu nepřeji.
Má Astra G
Má Astra G
ako sa to robi? Tu je postup:
popis sa pripravuje ....
Naposledy upravil(a) Maranelo dne 14 úno 2007, 19:44, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti
ako sa to robi? Tu je postup:
To ze som pisal ze vam to neprezradim to som len naschval vas chcel trocha ponaťahovať... System je velmi jednoduchy.... tiez som si lamal hlavu ako vyriesiť to podsvietenie co najjednoduchsie a aby to dobre vyzeralo a nakoniec je to velmi jednoduche a ucelne..
Tu je postup:
Treba odsrubovat dve srubky vedla volantu na palubke a dve pri budikoch zospodu nad tou strieskou ktora kryje pred slnkom... Plastovy kryt sa potom vytiahne... nad budikmi je biela pačka.. taka poistka, ktora po prehodeni na druhu stranu uvolni budiky zo svorky... potom su este na kazdej strane šrubky, ktore sa daju preč. Najhorsie sa to vytahuje cele von. treba to povytiahnut z tej svorky, potom pravu stranu zasunut hlbsie do palubovky a prevratit ručičkami k stropu a pomalim natačanim vytiahnut budiky von. Ked to mame vonku tak sa to musi rozobrat cele, treba rozobrat zadny cierny kryt a odsrubovat plošak a tym sa dostanete k ciferniku... tu treba byt opatrny... zapamätajte si poziciu kazdej rucicky popripade si to neako poznačte.. rucicky treba s tiahnut z osky na ktoru su nasadene.. ide to velmi tazko... ja som na to pouzil kombinačky.. rucicky som oblepil a potom chytil do kliesti a potiahol. treba tahat rovno aby sa oska neskryvyla...ked su ručičky dole tak viete dať preč cifernik. je to taky tenki plastik a zdruhej strany su vsetky čiselniky a cela grafika ako okienka.... cez ne prechadza svetlo a tym je to vyobrazene.... Cely figel spočiva v tom že treba zakupiť podla toho aku farbu chcete foliu ktora je urcena na svetelne reklamy a jednotlive polička prelepiť. Tym že sa to posklada naspäť a zapalia sa svetla tak svetlo sa na požadovanu farbu meni pri prechode cez foliu, ktora je nalepena na druhej strane a preto to tak dobre vyzera.... ziadne farebne ziarovky. su tam original biele... a tak si viete spraviť podsvietenie do akejkolvek farby... Cez den aj po rozsvieteni svetiel vyzera akoby nic a ako sa z tmieva tak to vydno a vecer to uz svieti ako na obrazku.... uz prechodom popod most vydno ze je tam ine podsvietenie.. takze v tom je celi figel... Jednoducho podlepiť cifernik foliou na svetelne reklamy
Tu je postup:
Treba odsrubovat dve srubky vedla volantu na palubke a dve pri budikoch zospodu nad tou strieskou ktora kryje pred slnkom... Plastovy kryt sa potom vytiahne... nad budikmi je biela pačka.. taka poistka, ktora po prehodeni na druhu stranu uvolni budiky zo svorky... potom su este na kazdej strane šrubky, ktore sa daju preč. Najhorsie sa to vytahuje cele von. treba to povytiahnut z tej svorky, potom pravu stranu zasunut hlbsie do palubovky a prevratit ručičkami k stropu a pomalim natačanim vytiahnut budiky von. Ked to mame vonku tak sa to musi rozobrat cele, treba rozobrat zadny cierny kryt a odsrubovat plošak a tym sa dostanete k ciferniku... tu treba byt opatrny... zapamätajte si poziciu kazdej rucicky popripade si to neako poznačte.. rucicky treba s tiahnut z osky na ktoru su nasadene.. ide to velmi tazko... ja som na to pouzil kombinačky.. rucicky som oblepil a potom chytil do kliesti a potiahol. treba tahat rovno aby sa oska neskryvyla...ked su ručičky dole tak viete dať preč cifernik. je to taky tenki plastik a zdruhej strany su vsetky čiselniky a cela grafika ako okienka.... cez ne prechadza svetlo a tym je to vyobrazene.... Cely figel spočiva v tom že treba zakupiť podla toho aku farbu chcete foliu ktora je urcena na svetelne reklamy a jednotlive polička prelepiť. Tym že sa to posklada naspäť a zapalia sa svetla tak svetlo sa na požadovanu farbu meni pri prechode cez foliu, ktora je nalepena na druhej strane a preto to tak dobre vyzera.... ziadne farebne ziarovky. su tam original biele... a tak si viete spraviť podsvietenie do akejkolvek farby... Cez den aj po rozsvieteni svetiel vyzera akoby nic a ako sa z tmieva tak to vydno a vecer to uz svieti ako na obrazku.... uz prechodom popod most vydno ze je tam ine podsvietenie.. takze v tom je celi figel... Jednoducho podlepiť cifernik foliou na svetelne reklamy
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti
Půjdu také do modré.Samozřejmě také děkuji za tip a návod.Hodně štěstí při dalších inovacích
Má Astra G
Má Astra G
-
- Kontaktovat uživatele:
červené budíky
Ahoj Maranelo, je vidět, že jsi férový chlap. Klobouk dolů a díky za návod. Laďa
2.0 DTI 16V, 2001 CDX, CARAVAN Z147