Ofuky versus fólie

Úpravy od motoru až po plasty
Petrik

Příspěvek od Petrik » 04 úno 2007, 19:37

Zdar chlapi! Ofuky mám, folie mám, el. okna fungujou. Co mně ale štve je ten debilní výhled. Ofuky jsou značkové a i přes ztenčení šířky na A sloupku je přes ně mizerně vidět. Když odbočuju doleva, koukám jak partyzán za bukem, abych někoho nepřehlédl na přechodu. Už jsem je chtěl vyhodit, ale když oni tomu tááák sluší :( Tak mám o čem přemýšlet.
Astra G 100 edition, 1.6 16V

Reklama

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 04 úno 2007, 19:51

4 Petrik: Podle toho jak píšeš, že ti to vadí při výhledu, bych je rozhodně sundal. Než abych viděl blbě z auta apod., tak to tu tzv. okrasu sundám... :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Petrik

Příspěvek od Petrik » 06 úno 2007, 20:57

Máš pravdu. Už jsem rozhodnutej. Než vozit bábu na kapotě a pak jít bručet, radši nádheru oželím. Teď sháním nějaký hezký boční polep. Nemáte někdo odkaz na něco zajímavého? Plameny ani mumie mne nezaujaly. U někoho jsem tu viděl na fóru šachovnici s nápisem astra a to bylo takové střízlivodospělehezké. Děkuji!

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 06 úno 2007, 21:17

Asi si myslel tuto že? :wink:
Obrázek

Petrik

Příspěvek od Petrik » 07 úno 2007, 15:57

Jojo, to je vončo milá Tončo :D . Teď už jen vědět, kde zatřást oslíkem, abych se mohl pyšnit také takovým potiskem. Pěkně prosím!!!!!

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 07 úno 2007, 16:30

Třeba zde :wink:
<a href="http://www.autosamolepky.cz/index.php?a ... =">Zasraně dlouhej link</a>

Petrik

Příspěvek od Petrik » 07 úno 2007, 19:59

Díky moc!

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 14 úno 2007, 18:50

Happy píše:
Wenca píše:Ofuky OK. Koupil jsem jich na dovči v BG za 5ojr a sluší na autíčku.
Hm..., hm..., stále se mi válej origo zabalený doma na skříni, ještě jsem se je tam neodhodlal nacvaknout - fólie už mám, ale ještě nestačili pořádně uschnout. :D
Tak co... už si je tam dal, ty ofuky ? už si zkusil ? a co to dělá ?... přípdně kdes je koupil a kolik to koštovalo. Sem se ptal v obchodě s dopňkama a říkali +- 450,- za pár...
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

pepca

Příspěvek od pepca » 14 úno 2007, 18:59

:wink: já dával za celou sadu nějakých 700KČ,nejdříve jsem je mněl jen na předku,ale chtělo to dát opravdu i na zadek,teda nevím zda máš pěti,nebo třídveřko,jsem se nejuknul. :D

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 14 úno 2007, 19:59

pepca píše::wink: já dával za celou sadu nějakých 700KČ,nejdříve jsem je mněl jen na předku,ale chtělo to dát opravdu i na zadek,teda nevím zda máš pěti,nebo třídveřko,jsem se nejuknul. :D
TAkže v poho jo? nedělá to žadnej bordel? A kdes to kupoval, normálka, kamenný krámek ? dík čus
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

pepca

Příspěvek od pepca » 14 úno 2007, 20:04

:wink: žádnej problém,opravdu,a to jsem upaloval 160 a nic,každej ale může tvrdit něco jiného,je nás tu vícero co je máme a určitě ti napíšou že to nedělá nic,nevadí to ani při zavírání oken,tedy když to je nasazené jak má být,koupil jsem je přes člověka který dělá barvy,a zároven prodává autodoplnky,měl katalog,prostě druhý den je tam měl :wink:

Maranelo

ofuky

Příspěvek od Maranelo » 14 úno 2007, 20:10

Zdarek... ja mam tiez ofuky a som spokojni... hlavne ked prsi tak sa da chodit z pootvoreními oknami... ono ked sa usadia a gumove tesnenie sa prisposoby tak elektricke zatvaranie okien funguje bez problemov... akurat to chce zviknut ako tu bolo spomenute pri odbocovani na vyhlad... ale da sa to poriesit.. ja trochu naklonim hlavu a je to ok. clovek si na to zvykne a uz to ani nevnima... ale je to fakt vec kazdeho... niekto si to pochvaluje a niekomu to prekaza... treba len skusit ... :D :) :D
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 14 úno 2007, 23:08

Já jem mám vepředu i vzadu a naprostá spokojenost. Přesně jak psal Maranelo, při odbočování prostě trochu nakloním hlavu. Zvykl jsem si a pohoda. Se zavíráním oken není sebemenší problém, a 200kh/h taky vydržej. I při otevřeném okně. Já může jen doporučit. Pěkně za deště pohodička, okno pootevřený.....
END

Radek.km
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek.km » 15 úno 2007, 11:37

Ofuky jsou super ale taky mám tu zkušenost že u "logického" zavírání oken to dělá problém
Astra G 1,8 16V caravan, automat

Maranelo

zatvaranie okien pri ofukoch

Příspěvek od Maranelo » 15 úno 2007, 17:49

Ono zalezi aj na vyrobcovi ofukov.... ja som mal prilozene nielen leppiace pasiky ale aj take kratke pliesky tvarovane do U-čka. Po zasunuti na oboch koncoch mi ofuky pekne pritlačilo ku gume a presne do vzniknutej medzeri zachadza sklo. Prvi den sem tam nedotiahlo, ale potom uz ziadny problem.... :D Otec co mal na svojej astre to boli neake šity a tie vytahovalo aj pri zatvorenom okne... a raz ked som si to vlete sinul asi 160 po krasnej rovinke oba odleteli... asi do teplych krajin :D :D ale u mna v pohode... drzia ako priliate... dokonca pomedzi nich nezateka ked auto umyvam na pumpe a pouzijem wapku.... ked som mal ofuky na fabii tak sa niekedy stalo ze trochu vody pretieklo pri tom silnom tlaku...
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti

Odpovědět