Zdárek Šefici, mám menší problémek. Minule mi nekdo rozbil zrcatko a tak sem se rozhodl ze uz koupim obe a vyhrivane, coz sem doposud nemel asi. No jeste to rozeberu a zjistim ze byli vyhrivane a kabeli k nim taky vedli. Takze me napada ze i kabelaz bude natazena a staci asi sehnat jen spinac je to mozny? Pokud byste byli nekdo tak moc hodny a dali sem fotku toho spinace a kde se origos nachazi. Nebo zaslat na mejlik alien.xx@seznam.cz diky
to je v pohodě,já když to koupil,tak jsem stále hledal jak se rozsvěcí vnitřní osvětlení abych nemusel nechat otevřené dceře,až po delší době jsem zkusil vytáhnout vypínač,z toho si nedělej hlavu,hlavně at to vyřešíš a chodí ti to.
ja som tiez maturoval s tym vyhrievanim este ked si otec kupil astru. a pritom tie ktore maju vyhrievanie je na vodicovej strane na spetnom zrkadle v rohu symbol vyhrievania.. presne ten co na zadne okno. V Hčkovej astre je to uz myslim rozdelene...
každej se na něco zeptá,každej šel do jiného auta které nezná,a jestli nemáš knížku,manuál k používání vozidla,tedy popis funkcí tak se není zač omlouvat,auta nejsou prostě stejná,také bych očekával samostatné vyhřívání zrcátek,a samostatné zadního okna