Řazení
-
- Reklama
Jo, neco podobnyho mi provedla sestra. Pujcil jsem ji autak, dojizdela ke krizovatce a kdyz tam mela asi 30km/h, tak tam narvala jednicku a pustila spojku.AstraDTI píše:Jednicka IMHO synchronizaci ma. Kdyz se tam narve jakejkoliv kvalt neprimerene rychle a silou tak to muze jit prez zuby. Klasika na dvojce nebo trojce kdyz je uz nacatej synchron - to se clovek ani nemusi moc snazit.
Chtel jsem ji zabit, ale nak jsem nemoh odlepit ksicht z predniho skla.
Vzdycky jsem si rikal, ze v takovy rychlosti to nejde tam nacpat, no evidentne jo. Chudaci zuby
--- Astra G '98 1.4 16V ---
NO pani takze je to v poriadku ked tam ten dvojec ide trosku tazsie za studena?? ja som uz myslel ze to bude nejaky zadrheľ... a je mozne ze by mi z prevodovky mizol olej?? ked sa tam nedolieva bola by to asi galiba...lebo ju mam dost zaspinenu ze si clovek mysli ze je derava:)
no páni splnil som si detsky sen a mam astru:) je to uz staršia dáma 1,4 16V 98...
výměna oleje
Je zde někdo kdo již měnil převodový olej v 1,8 16 Vmanuální převodovka, je mi jasno, že mi budete oponovat, že v převodovce je celoživotní náplň, že se to nemění, ale přesto mě to zajíma, nenašel jsem ani napouštěci ani vypouštěci šroub, v technické dokumentaci jsem taktéž nic bližšího nenašel vyjma automatických převodovek. díky za odpovědi.
- MAJK
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz uz sme u tech prevodovek, stalo semi ze kdyz sem vytocil jednicku do max pak dvojku do max dal sem tri a pak chtel preradit na 4 uz nesla!! Musel jsem zastavit a pak uz slo razeni normalne, sameho mne to prekvapilo nikdy sem nic podobnyho nezazil, nestalo se to take nekomu ?
Nebo nebylo by pripadny vysvetleni tohoto jevu?
Nebo nebylo by pripadny vysvetleni tohoto jevu?
ASTRA 1.6 16V X16XEL ELEGANCE CARAVAN
Re: výměna oleje
Neviem akú máš prevodovku, ale na F17 sa musí zhodiť spodný kryt difenciálu. Nový olej sa dolieva cez spínač spiatočky (po jeho vybratí) a plní sa dovtedy pokým Ti nezačne vytekať cez kontrolný otvor na boku prevodovky.majkl píše:Je zde někdo kdo již měnil převodový olej v 1,8 16 Vmanuální převodovka, je mi jasno, že mi budete oponovat, že v převodovce je celoživotní náplň, že se to nemění, ale přesto mě to zajíma, nenašel jsem ani napouštěci ani vypouštěci šroub, v technické dokumentaci jsem taktéž nic bližšího nenašel vyjma automatických převodovek. díky za odpovědi.
Inak dopátral som sa k informácií, že zlé radenie 2 v oboch smeroch má na rováši zlá tolerancia „posuvného“ kolesa. Táto závada ale nemá vplyv na životnosť prevodovky a nemôže spôsobiť jej poškodenie. Opravné koleso sa dá zohnať, ale je otázne či ho niekto bude ochotný vymeniť. Nie som si istý, ale od 2002 roku sa začalo používať už toto upravené koleso.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
převodovka
díky Arwy zítra jdu měnít i olej motorový, tak na to na rampě kouknu a hned to vyměním, sehnal jsem ho za dost slušný peníz, tak to vyzkouším, čus majkl
Re: Řazení
Opel sa má od koncernu ešte veľa čo učiť, čo sa prevodoviek týka... Fabia 1,4Tdi a jednotka šla zaradiť aj pri 80km/h!!! Ale už som počul hučať sinchonizačnú spojku... spojku som samozrejme nepustil.
Kto má peniaze, kúpi si auto, kto ich nemá zomrie ináč.
Neviem či to je pozitívum...Ďuri píše: Fabia 1,4Tdi a jednotka šla zaradiť aj pri 80km/h!!!
je to zbytočné - to je jasné len som to písal na margo toho že na Astre nejde 1ka zaradiť už pri veľmi pomalej jazde...
Na moje ospravedlnenie dodám že Fabka bola služobná a je to Škoda a koncern a... - no brrr...
Na moje ospravedlnenie dodám že Fabka bola služobná a je to Škoda a koncern a... - no brrr...
Kto má peniaze, kúpi si auto, kto ich nemá zomrie ináč.