Tak toto je moje Astřička dovezená z německa. Jsem sní naprosto spokojen. Už začínam s nějakyma upravama. Elektrony jsou v garáži,sportovní vyfuk má přijít do 2 tydnu a křidýlko mam slíbeny. Takže čekam na jaro a udem si z toho pořádnej vuz. Pač unás je pořád hromada sněhu. Akorád jsem astřičku vyzdobil SAMOLEPKOU.
Naposledy upravil(a) Michal Vlas dne 25 kvě 2009, 12:42, celkem upraveno 1 x.
Jo je to pěkny. Tatka stím začal když scháněl na rychlo auto apodařil se nam dost dobrej kup(MODRÁ) Ja sem se do astry tak zakoukal že už jí mam taky(ZELENÁ) Na jaře pošlu už upraveny foto
jo to jsou poklice. Hodne lidí si myslí že jsou to kola. Elektronu jsou až na leto. Svatba????!!!! To zdaleka eště NE. Měnil jsem tatkovi řemen a připravoval do prace. Tak sem si je blejsknul u sebe
zdá se mi to nebo jak se divám na fotku zádě tvého auta že tam máš nějak vypadenou žárvku u zpátečky? to jen taková technická ...
jinak moooc pěkný autičko..no jo astřička...
Koupil jsem ji normalne v obchodáku(Globus) ale ona tam je slabá žarovička tak sem si tam dal silnější. Ma to klasickou patici ale misto skleněny banky je tam plastovej valec ana tom je žarovička. Ja mam tutací ale delají eště ktery hrajou melodie a ty sou hrozny!!