akorát nevím jak to přeměřit - ale zamyslím se nad tímM&R píše:Hele a nemáš jen někde načnutej kabel k čidlu, nebo k teploměru? Že ti to chvíli ukazuje a chvíli ne. Já bych ho nejdřív zkusil přeměřit, než hned měnit termostat, navíc, když píšeš, že topí suprově...
Teplota motoru
- Reklama
Ohmmetrem. Průchodnost kabelu Ti to ukáže. Třeba takovým tím měřákem, co maj v obi asi za kilo to taky změříš.Radek.km píše:akorát nevím jak to přeměřit - ale zamyslím se nad tímM&R píše:Hele a nemáš jen někde načnutej kabel k čidlu, nebo k teploměru? Že ti to chvíli ukazuje a chvíli ne. Já bych ho nejdřív zkusil přeměřit, než hned měnit termostat, navíc, když píšeš, že topí suprově...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
Jěště mě napadlo, už jsem to tu psal, že pokud máš čidlo jednodrátový tak stačí ten kabel ukostřit a budík musí vyletět na MAX. Ale jestli máš automat tak nevim nevim já mám manuál ale klimku a tam je to čidlo dvoudrát takže leda tim ohmmetrem.
přiznám se ale že jsem to radši vodvez do servisu páč když jsem viděl ty tunýlky kterejma vedou dráty a těch plastovejch camplíků![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
přiznám se ale že jsem to radši vodvez do servisu páč když jsem viděl ty tunýlky kterejma vedou dráty a těch plastovejch camplíků
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
astra G 100 edition X16SZR caravan
55kw ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Ohmmetrem změříš průchodnost kabelu, ne kolik by Ti měl dávat za studena, nebo za tepla. Jeden kolík ohmmetru na jeden konec kabelu, druhý kolík ohmmetru na druhý konec kabelu a ukáže Ti to, zda je kabel průchodný beze ztrát, nebo jo. Přečti si návod ohmmetru, tam to máš popsaný. Nebo ten kabel prostě prosviť přes žárovku.Radek.km píše:ohmmetr mám
klimu mám - takže dvoudrátové čidlo
ale nevím kolik by to mělo ukazovat když je dobrý a kolik když je vadný - a za tepla nebo za studena?
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
Ještě připomínka. U mě byl problém v palubce resp. v konektoru nějaká kráva německá tam dala tjuning rámeček na palubku a zku**** konektor. Oprava 1500Kč a dneska mi zhasnul podsvit ukazatele ujetých km. myslel jsem že ke žarovka v tahu ale pak jsem trefil díru a zase svítí. Bych se pos**
Příště to radši rozeberu sám................... ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
astra G 100 edition X16SZR caravan
55kw ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Zdravím nemáš klimo?neměnil si pylový filtr?jestli ano a nezadelaš tedy neutěsníš kryt silikonem teče pak kondenzat.pepanLumikja píše:Klubo dík za ty hadičky, ty mám vyměněný a je to v pohodě. Termostat jsem už měnil ale asi tak před 2 roky, ale musel jsem ho měnit i s tím domečkem, dá se teď už sehnat jen zvlášť termostat? A ještě jeden dotaz mívám mokro pod kobercem když se podívám u spolujezdce jak je okýnko s VIN, kudy by to mohlo téct?