![Obrázek](http://www.nahraj.cz/uploads/394962666/55458199845ce04b15f78f3.62857065/thumbs-IMG.jpg)
dik za odpevěd KarelV
EDIT: Vojta
Tak to mám asi častou závadu na ruční brzděmanli2 píše:šup na diagnostiku.... rozsvícení znamená závadu![]()
No osobně si nemyslím, že každá rozsvícená kontrolka znaméná závadumanli2 píše:co?
AstraMan píše: Jednou se mi toto stalo, když jsem začal předjíždět a přeci jen když se Vám sníží výkon při této kontrolce, tak se bude těžko předjíždět že, takže od té doby si na toto dávám pozor
Na diagnostice jsem byl a NIC... To předjíždění se mi stalo opravdu jen jednou, ale asi to souviselo s tím, že jsem popojížděl nějakých 20km v koloně a když byla možnost odbočit a předjet auto co bylo předemnou, tak jsem samozřejmě toho chtěl využít.manli2 píše:tak je pošli doprdele jestli tohle nebyla závada a zapnutí nouzového režimu tak já sem prorok muhamed... prostě až se ti někdy rozsvítí dej auto na diagnostiku a uvidíš co ti to hlásí za chybu....
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |