Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Dnes som sa musel vydať na smutnú cestu za kamarádom do nemocnice.
Chudák vyšiel si so svojou Andulou (veterán Ś 100) na prechádzku krajinov.
Už bol skoro v cieli, ked to zrazu prudké brzdenie a rána do R. clio .
Diagnóza -rozbitá hlava, hrozí mu operácia za umelí kolenný kĺb a naštiepena klučna kosť.
Jeho slová "tomu haj..ovi nesvietili brzdové svetlá a ešte ich mal zatmavené"
napokon potvrdené ..cajty.
ANDULA s oddaným majitelom ešte v celku
Chudák vyšiel si so svojou Andulou (veterán Ś 100) na prechádzku krajinov.
Už bol skoro v cieli, ked to zrazu prudké brzdenie a rána do R. clio .
Diagnóza -rozbitá hlava, hrozí mu operácia za umelí kolenný kĺb a naštiepena klučna kosť.
Jeho slová "tomu haj..ovi nesvietili brzdové svetlá a ešte ich mal zatmavené"
napokon potvrdené ..cajty.
ANDULA s oddaným majitelom ešte v celku
"zatáčky dole otačky hore,, ferari red 1,4 5door 16V 66 Kw 90K Twinport
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak v tomhle se pletes, stary eMBecka, to bylo o necem jinym. Nevim jak S100, ale tisicovka (a samozrejme starsi modely), to byl kvalitni plech.Zigi píše:To Marcel: To vis, takova skodovka nikdy nevedla, co to je bezpecnost, i v minimalni rychlosti je to pro ridice dost nebezpecne.
PS:At se brzo uzdravi a nema nasledky
Zato uzovka a ty nasledny shity jsou pojizdny rakve
--- Astra G '98 1.4 16V ---
...
Š100 byla moje první auto. A byla takřka nesmrtelná...jezdila na 3 válce, s minimem vody v chladiči, ojele v motoru a kapkou brzdovky, ale pořád jezdila...
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Poslední záznam v servisní knížce ze 17. 1. 2007...předtím někdy v květnu 2002. Nevim, co se s autem dělo mezi těmahle dvěma datamaZigi píše:To Slag: No jestli se takto chovas i k Astre, no to se teda ma
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
No...ono je to těžší...je moje a není moje... Jezdim s nim necelej rok...Zigi píše:To neni tvoje auto, ze nevis co se s nim deje?
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Jen skoro...protože já si v ní prdel vozim už devátej rok Z toho poslední rok se tvářim jako že je mojeZigi píše:Tak to jsme na tom podobne, mam ji taky skoro rok, akorat je cela moje
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
No reknu ti to takhle - treba osobni vozy tatra nemely nikdy airbag (ani posledni T700) a to z jednoho prosteho duvodu - neni treba. 2 metrova deformacni zona vpredu, vyjimecne tuha kabina a vyztuhy na podlaze.Zigi píše: Jinak jasny, ty stary skodovky vypadaly mohutne, ale co je silne navenek, nemusi mit silu zevnitr
- Zdeněk Lbc