Fotky z netu - ze světa
Ja si prestavbu aut uzivam - takovy odlehceni, zastavba stavitelnyho podvozku, snizeni hlavy, upravena vacka a k tomu NA MIRU naladena RJ - mnam! Tady ale pochybuju ze se jedna a zavodni special na amaterskou rallye nebo sprint special. Potom navyseni vykonu na 160 koni nechapu. Plnohodnotny bejt nemuzou - na to ten motor nema - maximalne to muze mit vyhnany nahore s tim ze dole nic moc. Takze - na zavody a sprint proc ne, ale do tuzing kary na jezdeni nechapu a ni nepochopim.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
jj vim co tam ma a co ne
ale tak to ma udelany asi na sprinty, s timhle po silnicich, i kdyz teda do ceskejch to ma asi daleko ... ale treba u nas kdyz jdes do Tuning Cupu tak koukaj na kompletne predelany auto, venku to bude stejny... takze proste holt nic v zakladu a vsechno predelany njo... tady asi nejde moc o to ze tech 160 plne vyuziva denne
ale tak to ma udelany asi na sprinty, s timhle po silnicich, i kdyz teda do ceskejch to ma asi daleko ... ale treba u nas kdyz jdes do Tuning Cupu tak koukaj na kompletne predelany auto, venku to bude stejny... takze proste holt nic v zakladu a vsechno predelany njo... tady asi nejde moc o to ze tech 160 plne vyuziva denne
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
- Princ William
stejne zajimave. na tom modrym coupe je stejnej predni naraznik a na jednom aute ho chvalis a na druhym ho hanis. jinak ty pruhy jsou fakt nevkusnyZigi píše:Ten pruh ála dodge viper je pekne trapnej, no a to hrablo na snih jako spojler musi byt super na zimu na odhrabovani
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
- Princ William
nejvetsi sranda je ze vetsinou ta ziletka stoji podobne jako ten naraznikZigi píše:No prave, na tom Coupecku se mi to libilo, bo jsem si toho hrabla nevsiml, jinak ten naraznik OK, to hrablo KOPrinc William píše:na naraznik se mi celkem libi. klidne bych ho na auto dal ale bez ty spodni lipy nebo jaky jsou tam i-y. no proste ta spodni ziletka je fakt debilni
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
super kary, nalakovany listy kliky i prahy sou supr, kor ta cervena !!!!!!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet