VTIPY
Četl jsem to na jednom foru a nevím jestli se mám smát nebo brečet.
Celkem pravidlem je, ze v opelu jezdej ridicky, ktery se neumej podivat ani do zrcatka nebo si to koupi chlap, co nema nejmensi paru o autech. je mi lito ze mam predsudky, ale jedinej opel ve kterem bych se nestydel je speedster turbo...
Celkem pravidlem je, ze v opelu jezdej ridicky, ktery se neumej podivat ani do zrcatka nebo si to koupi chlap, co nema nejmensi paru o autech. je mi lito ze mam predsudky, ale jedinej opel ve kterem bych se nestydel je speedster turbo...
- Reklama
Kdyby jste si to chtěli přečíst cely, tak je to tady: http://www.autoweb.cz/read.php?168,1769094,page=1
Pravidla silničního provozu v Čechách...
1. objeví-li se na semaforu červená, musí na ni velkou rychlostí projet ještě 3 vozy, které mají v křižovatce absolutní přednost před těmi, které jedou už na zelenou.
2. dojede-li několik aut překážku či odstavené vozidlo, jako první začne předjíždět ten zadní.
3. při přejíždění z pruhu do pruhu je zakázáno používat směrová světla.
4. 2 jízdní pruhy ve stejném směru byly zřízeny proto, aby mohly kamiony jezdit vedle sebe.
5. pro motocyklisty neplatí žádná omezení rychlosti.
6. pro cyklisty a motocyklisty neplatí jízdní pruhy ani pravidla pro odbočování, jediným kritériem je to, kam se s odřenýma ušima vejde.
7. dodávka skládající náklad smí zastavit kdekoli, na jakkoli dlouhou dobu, čím více jiných aut zablokuje, tím lépe.
8. ve městě je přísně zakázáno jezdit méně než 60 km/h, mimo město pod 100 km/h, na dálnici pod 130 km/h.
9. pravidlo 8. smím porušit pouze mimo obec na rovné silnici se zákazem předjíždění, v takovém případě musím jet 55 km/h a mít na hlavě klobouk.
10. pokud automobil na dálnici předjíždí v levém pruhu rychlostí 145 km/h kolonu kamionů v pruhu pravém, nejbližší řidič následujícího automobilu musí zrychlit, přilepit se 30 cm za něj, blikat, troubit a křičet neslušné nadávky.
11. nemohu-li předjet automobil vlevo, jsem povinen předjet ho vpravo a nesmím při tom blikat.
12. na ulici v obci parkuji zásadně tak, aby pro jízdu ostatních nezbylo dostatečné místo, a v takovém rozestupu od sousedního stojícího automobilu, aby se mezi nás jiné auto už nevešlo. Čím více při parkování ztížím výhled do křižovatky, tím lépe.
13. dávání přednosti v jízdě / neohrožení účastníka s.p. známé z dřívějších pravidel chápeme tak, že tomu, komu dáváme přednost v jízdě, naznačíme, že zpomalíme a pak na poslední chvíli před něj vjedeme, abychom pečovali o jeho bdělost a rychlé reakce.
14. pokud předjíždíme v protisměru a jede proti nám automobil, výstražnými světly mu dáme najevo, aby se klidil do příkopu
15. Cyklisté jsou povinni jet nejméně 3 vedle sebe
16. Cyklista smí odbočovat doleva pouze těsně před kapotou automobilu nic netušícího řidiče
17. Řidič dražšího vozu musí za každou cenu předjet řidiče vozu levnějšího
18. Řidič levnějšího vozu si to nesmí nechat líbit, i kdyby se mu ta jeho popelnice měla na místě rozsypat.
19. Pokud řidič před námi jede podle starých pravidel, jsme povinni mu sprostě nadávat
20. Na křižovatce neodbočuji doleva až poté, co dám přednost protijedoucím vozidlům, nýbrž předtím.
21. Předjíždí se zásadně přes plnou, přes dvě nebo přes zebru.
22. Debily na kolech je třeba vytlačit ze silnice.
23. Debily s LPG je třeba vytlačit ze silnice.
24. Když vidím cyklistu bez světel, sejmu ho.
25. Když vidím cyklistu se světlem, sejmu ho a ukradnu mu světlo.
26. Nejlepší masáž mozku je čelním nárazem do protijedoucí Tatry.
27. Když se tvoří kolona, tak zásadně předjížděj a snaž se vecpat do volného místa. Řidiči ostatních vozidel totiž schválně drží místo pro takové talenty a ne proto, aby měli bezpečnostní odstup.
28. Mlhová světla jsou proto mlhová,aby se s nimi svítilo pořád.
29. Korektor potkávacích světel je v autě proto,aby se nepoužíval - zejména u naložených kombíků.
30. Pokud mám malé autíčko a chci zaparkovat, najdu 2 volná místa vedle sebe a zaparkuji uprostřed.
31. Při průjezdu kolem psychiatrické léčebny netrubte, nemáme to rádi.
1. objeví-li se na semaforu červená, musí na ni velkou rychlostí projet ještě 3 vozy, které mají v křižovatce absolutní přednost před těmi, které jedou už na zelenou.
2. dojede-li několik aut překážku či odstavené vozidlo, jako první začne předjíždět ten zadní.
3. při přejíždění z pruhu do pruhu je zakázáno používat směrová světla.
4. 2 jízdní pruhy ve stejném směru byly zřízeny proto, aby mohly kamiony jezdit vedle sebe.
5. pro motocyklisty neplatí žádná omezení rychlosti.
6. pro cyklisty a motocyklisty neplatí jízdní pruhy ani pravidla pro odbočování, jediným kritériem je to, kam se s odřenýma ušima vejde.
7. dodávka skládající náklad smí zastavit kdekoli, na jakkoli dlouhou dobu, čím více jiných aut zablokuje, tím lépe.
8. ve městě je přísně zakázáno jezdit méně než 60 km/h, mimo město pod 100 km/h, na dálnici pod 130 km/h.
9. pravidlo 8. smím porušit pouze mimo obec na rovné silnici se zákazem předjíždění, v takovém případě musím jet 55 km/h a mít na hlavě klobouk.
10. pokud automobil na dálnici předjíždí v levém pruhu rychlostí 145 km/h kolonu kamionů v pruhu pravém, nejbližší řidič následujícího automobilu musí zrychlit, přilepit se 30 cm za něj, blikat, troubit a křičet neslušné nadávky.
11. nemohu-li předjet automobil vlevo, jsem povinen předjet ho vpravo a nesmím při tom blikat.
12. na ulici v obci parkuji zásadně tak, aby pro jízdu ostatních nezbylo dostatečné místo, a v takovém rozestupu od sousedního stojícího automobilu, aby se mezi nás jiné auto už nevešlo. Čím více při parkování ztížím výhled do křižovatky, tím lépe.
13. dávání přednosti v jízdě / neohrožení účastníka s.p. známé z dřívějších pravidel chápeme tak, že tomu, komu dáváme přednost v jízdě, naznačíme, že zpomalíme a pak na poslední chvíli před něj vjedeme, abychom pečovali o jeho bdělost a rychlé reakce.
14. pokud předjíždíme v protisměru a jede proti nám automobil, výstražnými světly mu dáme najevo, aby se klidil do příkopu
15. Cyklisté jsou povinni jet nejméně 3 vedle sebe
16. Cyklista smí odbočovat doleva pouze těsně před kapotou automobilu nic netušícího řidiče
17. Řidič dražšího vozu musí za každou cenu předjet řidiče vozu levnějšího
18. Řidič levnějšího vozu si to nesmí nechat líbit, i kdyby se mu ta jeho popelnice měla na místě rozsypat.
19. Pokud řidič před námi jede podle starých pravidel, jsme povinni mu sprostě nadávat
20. Na křižovatce neodbočuji doleva až poté, co dám přednost protijedoucím vozidlům, nýbrž předtím.
21. Předjíždí se zásadně přes plnou, přes dvě nebo přes zebru.
22. Debily na kolech je třeba vytlačit ze silnice.
23. Debily s LPG je třeba vytlačit ze silnice.
24. Když vidím cyklistu bez světel, sejmu ho.
25. Když vidím cyklistu se světlem, sejmu ho a ukradnu mu světlo.
26. Nejlepší masáž mozku je čelním nárazem do protijedoucí Tatry.
27. Když se tvoří kolona, tak zásadně předjížděj a snaž se vecpat do volného místa. Řidiči ostatních vozidel totiž schválně drží místo pro takové talenty a ne proto, aby měli bezpečnostní odstup.
28. Mlhová světla jsou proto mlhová,aby se s nimi svítilo pořád.
29. Korektor potkávacích světel je v autě proto,aby se nepoužíval - zejména u naložených kombíků.
30. Pokud mám malé autíčko a chci zaparkovat, najdu 2 volná místa vedle sebe a zaparkuji uprostřed.
31. Při průjezdu kolem psychiatrické léčebny netrubte, nemáme to rádi.
"zatáčky dole otačky hore,, ferari red 1,4 5door 16V 66 Kw 90K Twinport
-
Pokud je Váš spolucestujicí ve vlaku nebo v letadle velice otravný, řidˇte se tímto návodem:
1) Vytáhněte svůj laptop
2) Otevřte laptop
3) Zapněte laptop
4) Presvědčte se ze Vám ten hajzl vidí obrazovku
5) Pak kliknete na tuto linku: http://www.thecleverest.com/countdown.swf
A pak pozorne sledujte jak ztichnou!
1) Vytáhněte svůj laptop
2) Otevřte laptop
3) Zapněte laptop
4) Presvědčte se ze Vám ten hajzl vidí obrazovku
5) Pak kliknete na tuto linku: http://www.thecleverest.com/countdown.swf
A pak pozorne sledujte jak ztichnou!
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
...
Ještě bych přidal pravidlo č. 32: Když vjíždíš z vedlejší ulice na hlavní a zleva přijíždí po hlavní jiné auto, hezky se usměj na řidiče, počkej až bude cca 20 metrů od tebe...a teprve pak pomalu a plynule vyjeď na hlavní silnici.
(včerejší osobní zkušenost z Blanska...taky to určitě platí ve Vyškově)
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Ze skodovackyho fora:
"Zavodil jsem kdysi po takovych cestickach, kotehulkach s Fabii 1.2 47kW combi, kterou jsem si pucil z prace, potkal jsem na cesticce Opel Astra 1,6 16V, nemel sanci mi ujet, fabia jela kopec nekopec, v zatackach ta fabia je jak dravec a byl to kombik a spotreba byla taky slusna"
Tak tento je najlepší a pokial viem je to trojvalec a tie len chrčia
Naposledy upravil(a) Marcel dne 02 úno 2007, 17:46, celkem upraveno 1 x.
"zatáčky dole otačky hore,, ferari red 1,4 5door 16V 66 Kw 90K Twinport
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
Hoď sem link na tuto geniální diskusi, ať si to můžu přečíst celé. Dávno jsem se tolik nenasmál na 2 řádcích textuAstraDTI píše:Ze skodovackyho fora:
"Zavodil jsem kdysi po takovych cestickach, kotehulkach s Fabii 1.2 47kW combi, kterou jsem si pucil z prace, potkal jsem na cesticce Opel Astra 1,6 16V, nemel sanci mi ujet, fabia jela kopec nekopec, v zatackach ta fabia je jak dravec a byl to kombik a spotreba byla taky slusna"
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin
Re: ...
Tak to jsme dva.... Já jsem taky včera brzdil o 106... Kreten v felicii v kombi s vozejkem nejdrive stoji a ceka az projedu a pak se ladnym pomalym kruckem rozjede.... ja brzdil co to slo, ruku na klaksonu a ten buzerant si tam jeste tuka na hlavu .... Jeste ze aspon ridici v protismeru na horizontu krizovatky ( tam se toto stalo ) videli, ze to nemohu ubrzdit, tak zajeli co nejvice ke krajnici, abych se mohl vyhnout... Buzerant jeden v felicii , kdyby aspon zrychlil, ale ne panicek si jede kruckem jako by se nechumelilo . Kdybych to do jeho vozejku narval, tak jsem mel po narazniku a pravem svetluSlag píše:Ještě bych přidal pravidlo č. 32: Když vjíždíš z vedlejší ulice na hlavní a zleva přijíždí po hlavní jiné auto, hezky se usměj na řidiče, počkej až bude cca 20 metrů od tebe...a teprve pak pomalu a plynule vyjeď na hlavní silnici.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
...
Mě to udělal borec s Tranzitem... Skoro jsem o něj urval pravý zrcadlo, když jsem se mu vyhýbal. V protisměru bylo naštěstí prázdno
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Re: ...
Hold jsme měli štěstí o protisměru.... Ale v tu chvíli je to fakt nekonečný brždění, jen čekáš a brzdíš a brzdíš a brzdíšSlag píše:Mě to udělal borec s Tranzitem... Skoro jsem o něj urval pravý zrcadlo, když jsem se mu vyhýbal. V protisměru bylo naštěstí prázdno
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
-
- Kontaktovat uživatele:
Toto jsem našel v časopisu Ojetiny 2005.AstraDTI píše:Ze skodovackyho fora:"Zavodil jsem kdysi po takovych cestickach, kotehulkach s Fabii 1.2 47kW combi, kterou jsem si pucil z prace, potkal jsem na cesticce Opel Astra 1,6 16V, nemel sanci mi ujet, fabia jela kopec nekopec, v zatackach ta fabia je jak dravec a byl to kombik a spotreba byla taky slusna"
Článek o Fóbii
Astra G 2001 Z16XE ČERNÁ METLA
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
-
- Kontaktovat uživatele: