Mlhovky
-
na webu jsme videl prestavbovou sadu h7 za 6tku... http://www.xenony-bixenony.cz/xenony-hid-sady/index.php - ale prd se v tom vyznam, mozna je treba jeste koupit neco dalsiho k tomu.
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
xenonovou sadu klidne a ta cena je fakt pod 4t. no a origo xenony sezenes ale bez xenonovejch vybojek. jeste jsem nevidel na vrakaci xenony s vybojkama a kdyz by se nekde objevily tak to bude asi pekna palka
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
pouzite vybojky nebrat, casem odchazeji, po 100tkm maji cca 50% ucinnost a nikdy nevis v jakem stadiu jsou ty ktere bys koupil na vrekaci.
ale zpatky k MLHOVKAM: vypada to dobre, a protoze hodne jezdim v zime lyzovat, takze vim ze za husteho snezeni (na uzkych zasnezenych silnickach) se pro ti mne nejdrive vynori mlhovky a az o neco (vteriny) pozdeji normalni svetla. je to ted otazka bezpecnosti, ale myslim ze normalni svetla na astrach jsou ok, to spis felicie a stare oktavky (jeste se "sklenenymi svetomety") a jine starsi vozy by mely mit predni mlhovky povinne...
ale zpatky k MLHOVKAM: vypada to dobre, a protoze hodne jezdim v zime lyzovat, takze vim ze za husteho snezeni (na uzkych zasnezenych silnickach) se pro ti mne nejdrive vynori mlhovky a az o neco (vteriny) pozdeji normalni svetla. je to ted otazka bezpecnosti, ale myslim ze normalni svetla na astrach jsou ok, to spis felicie a stare oktavky (jeste se "sklenenymi svetomety") a jine starsi vozy by mely mit predni mlhovky povinne...
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
-
- Kontaktovat uživatele:
njo ja xenonovou sadu mam zadna zmena svitivosti se tam neprojevila... na vrakaci nevim kolik by chteli za ty svetla nekoukala sem po nich ale nelibej se mi tak po nich ani koukat nebuduPrinc William píše:xenonovou sadu klidne a ta cena je fakt pod 4t. no a origo xenony sezenes ale bez xenonovejch vybojek. jeste jsem nevidel na vrakaci xenony s vybojkama a kdyz by se nekde objevily tak to bude asi pekna palka
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
No ja se mezi tunerama pohybuji docela dost a řekl bych že moc z nich mlhovky nemá...většina je hned sundavá ...takže tuneři moc mlhovkama nesvítěj...možná oblíbenci Vojty tuzeři ty joooondrazalsky píše:no, dle meho nazoru dat 5000 za to, abych mel mlhovky, ktere sice vypadaji moc pekne kdyz sviti (proto asi "tuneri" je maji zapnute porad), a urcite jsou semtam i k uzitku, nicmene skutecne VYUZITI je celkove tak tyden v roce. myslim ze za hodne podobny peniz uz je mozno mit na astru xenony.
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
-
Mlhovky Zafira 2001
Zdravím, nevíte někdo o předních mlhovkách na Zafiru 2001?