jeste ze uz rytiri nejsouDark píše: Já dneska..... Ale správnej rytíř se koupe jednou do roka!
jinak pak hodte nejaky fotky pocitam ze prijedete tak 4 vic ne
jeste ze uz rytiri nejsouDark píše: Já dneska..... Ale správnej rytíř se koupe jednou do roka!
xpolstarekx píše:jeste ze uz rytiri nejsouDark píše: Já dneska..... Ale správnej rytíř se koupe jednou do roka!
jinak pak hodte nejaky fotky pocitam ze prijedete tak 4 vic ne
no fotak vemte, vyfotte se a uploadujte sem nejaky ty obrazky co ten fotak vyfotiLukas G. píše:
Tak přijedem aspoň my dva, ne? Vezmem ty svoje stejný auta, stejný foťáky, stejný CDčka...a možná i stejnou ženu a sejdem se tam...Fathead píše:Já bych to tak optimisticky neviděl. Vím jak tu dopadají takový srazy. Jasně, že budu rád, když se nás sjede co nejvíc, ale podle mě to tak slavný nebude.
nene to je optickej klam ... dve stejny auta se pocitaj jako jednoSlag píše: Tak přijedem aspoň my dva, ne? Vezmem ty svoje stejný auta, stejný foťáky, stejný CDčka...a možná i stejnou ženu a sejdem se tam...
jj proste klam ...v photoshopu predelanySlag píše:To jsem zvědavej jak takovej optickej klam bude vypadat na fotce...
Heh, tak dame trojku, ja se taky urco stavimSlag píše:Tak přijedem aspoň my dva, ne? Vezmem ty svoje stejný auta, stejný foťáky, stejný CDčka...a možná i stejnou ženu a sejdem se tam...Fathead píše:Já bych to tak optimisticky neviděl. Vím jak tu dopadají takový srazy. Jasně, že budu rád, když se nás sjede co nejvíc, ale podle mě to tak slavný nebude.
No tak mám tady v kanistru 5l nafty,tak mužu každýmu odlít litrSlag píše:A co sis pro nás jako organizátor připravil? Bude občerstvení...benzí/nafta zdarma...? Nějaký překvápko
jo pockej to by me taky zajimalo mozna bych si udelala i cas kdybySlag píše:A co sis pro nás jako organizátor připravil? Bude občerstvení...benzí/nafta zdarma...? Nějaký překvápko
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |