Tak kolik je nas tady s automatem?
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak kolik je nas tady s automatem?
Koukam ze uz mozna i 10, priznejte se a taky kdo ma beno a jakej motor, at je v tom jasno
ja mam 1.6 16V samo ze benal, dyzla nechci
ja mam 1.6 16V samo ze benal, dyzla nechci
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zvyknes si rychle, ale ja uz ve sluzebaku jezdim ale jen na 1 rychlostni stupenlludva píše:Taky mam automat 1.8i ASTRA G. Teprv si zvykam, porad mackam spojku Ale zvyka se na to dobre
Pristi auto bude taky automat, nejlep astra G tak rv. 2005 a novejsi a taky benal - dokud stoji min nez nafta je to v pohode
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mno, tady v Ul taky, ale beno stoji i 24.50kc/L coz je uz docela good
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Proc myslis ze by to byl problem? r98 nebo r05?manli2 píše:classic v automatu? to abys začal pomalu schánětmilosh píše:automat, nejlep astra G tak rv. 2005 a novejsi
dederoni urco neco budou mit
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale ja nebudu chtit nove zejo No to je jedno, to je tak za 4 roky nejdriv.Vojta píše:v německu neni clasik v prodeji
ku*va milouši pochop že se géčko přestalo vyrábět na začátku roku 2004 takže 2005 z německa asi těžko koupíšmilosh píše:Ale ja nebudu chtit nove zejo No to je jedno, to je tak za 4 roky nejdriv.Vojta píše:v německu neni clasik v prodeji
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ok, no nejsem tak znaly, ja myslel kdyz se jeste ted prodava ze se jeste nekde vyrabi, tak si koupim 2004 no ale dost ot, promaznem to.Vojta píše:ku*va milouši pochop že se géčko přestalo vyrábět na začátku roku 2004 takže 2005 z německa asi těžko koupíšmilosh píše:Ale ja nebudu chtit nove zejo No to je jedno, to je tak za 4 roky nejdriv.Vojta píše:v německu neni clasik v prodeji