Nevim, nezkousel jsem, jen pisi co mi minuly tyden rikal po telefonu manik od Molpiru, co delaji v CR VDOcka.medva1 píše:nesouhlasim s tebou s tím kabelem k VDO taky jsem kupoval jiné VDO než original. a kabel je potřeba je jen jeden instalace absolutně jednoduchá pro EDI display jenom naasadíš do konektoru a na volant to vyžaduje přeletování jednoho drátu k této redukci.... zvládne to i amater
Výměna autoradia - demontage
- Reklama
no myslim že to není tak jednoduchý v zásadě se jedná o komunikační protokol který tvoří ovládání volantu a radio samozřejmě si musí vzájemně rozumět..... když měníš např VDO za VDO v ASTŘE jedná se jen o změnu pozic několika drátů na svorkách. ale když tam budeš dávát jiné rádio tak to si nebude rozumět s volantem kvuli tomu protokolu....takže výrobce dodá odpovídající převodník který je součástí té redukce.... proto se cena tak napíná...rychlyradim píše:no ale já říkám že jsem byl u chlápka který montuje rádia do aut...a když sem mu řekl co chci ovl. na volandu + display tak mi řekl že redukce kol 200Kč to spraví a že tam něco spojí atd...mě to vysvětlovat ale to už je dýl a mělo by mě to fakčit...si pořád říkám kdo by si kupoval redukci za 3tis kč? ale možný je fakt všechno...
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000
po telefonu mi říkal to samé ale když jsem tam dojel tak jsme skončili jen u té jedné redukce ..... a máká to bez problémů....Marky píše:medva1 píše: Nevim, nezkousel jsem, jen pisi co mi minuly tyden rikal po telefonu manik od Molpiru, co delaji v CR VDOcka.
A ktery mas vybrany ten panasonic? Jen aby mel vubec vystup na displej, rozhodne to neni upne bezne a myslim, ze ta redukce na ovladani a displej k tomu panasonicu za 200Kc asi bude spis sci-fi.rychlyradim píše:no ale já říkám že jsem byl u chlápka který montuje rádia do aut...a když sem mu řekl co chci ovl. na volandu + display tak mi řekl že redukce kol 200Kč to spraví a že tam něco spojí atd...mě to vysvětlovat ale to už je dýl a mělo by mě to fakčit...si pořád říkám kdo by si kupoval redukci za 3tis kč? ale možný je fakt všechno...
Pro medva1: ktere jsi si vybral VDOcko mohu-li byt zvedav?
mám tohle http://www.vdodayton.cz/index2.php?show=audioMarky píše:
Pro medva1: ktere jsi si vybral VDOcko mohu-li byt zvedav?
zatím se s ním zžívám...ale dle dosavadních zkušeností mi vyhovuje perfektně.......
Jen taková technická mám ho od pixmánie a je tam skoro o polovinu levnější:)....
rychlyradim píše:no já zas slyšel že u panasonic a VDO je redukce za 150,-Kč to mi prosím dej odkaz na tuto redukci za 3tis kč chci ji omrknout...dík
Tak tady se můžeš podívat
http://www.stualarm.cz/produkt/53dops00 ... opel/sony/
Astra G 1,8 16V caravan, automat
Pokud by nahodou nekdo mel kenwood, tak tady je redukce na volant vcetne vyobrazeni zapojeni atd.
http://images.kenwood.eu/files/prod/710 ... OP7060.pdf
http://images.kenwood.eu/files/prod/710 ... OP7060.pdf
zdar,Princ William píše:zdar vsichni. zajimalo by me ke ktremu radiu (myslim orig opel) jde treba pripojit changer nebo tak nak. chci to aby to slapalo s displayem a ovladanim na volante. napiste orientacni cenu. (samostatne radio chci na cd)
Neviem ci sa da na orig opel radio pripojit changer, ale radio ktore vie spolupracovat s volantom a displayom je VDO, (www.vdodayton.com). Mam to tam namiesto original cd radia a slape to super. "Odbornici" v radio shope o tom nemali ani paru, a kabel na volant (treba k tomu redukciu) objednavali tri krat. Na displayi mi nic z radia neukazuje, iba cas a teplotu. Ale volant fahci. Mozno mi staci kuknut iny kabel, ale anglicki odbornici o tom nic nevedia.
cest
ASTRA G sport, caravan 2.0 DTI 16V
-
Vojta Sameš píše:panové, já do tohodle moc nevidím, jsk to tak počítám tak si říkám že když vyměním rádio co mam origo za jiný ,tak mi nebude fakčít ovládání na volantu?? a displej.
ale bude jen musíš sehnat tu správnou redukci k modelu radia který si vybereš
petinkof píše:zdar,Princ William píše:zdar vsichni........(samostatne radio chci na cd)
Neviem ci sa da na orig opel radio pripojit changer,........cest
Jj na některé typy orig. rádií se dá changer připojit. Víme že VDO má celkem dobrou podporu originál ovládání (i když u nejnovějších modelů to už taky neplatí). Displej ti nejede proto, že jsi si koupil levnou redukci. Redukce, které podporují zároveň volant i displej jsou podstatně dražší.
Astra G 1,8 16V caravan, automat