COUPÉ
ono taky zalezi na jaky auto das jak velky...resp jako si pak muzes dovolit procentualni vejsku profilu... kdyz budes mit na A8 18" tak to jeste neznamena ze to bude nejaka drncacka... Jinak auto fakt luxus...a s kolama se pridavam ke klubovi.... Jinak se mi desne libi ty bezramovy okna...to je fakt paradni...
- Reklama
az bude lepsi pocasi, tak ji umeju a udelam poradny fotky.. a hodime tam letnaky
aby bylo videt jaka vubec byla v serii i kdyz to urcite poznat bude >muj vzor je ta na prvni strane
ta bezramove konstrukce je bozi.. nez sme astrinu kupovali, mel sem trochu obavy.. ale ma to jednoduchej mechanis, pri otevirani se automaticky trochu stahne okenko a naopak pri zavidani se dozavre >jednouduchy, prakticky >pri vyssich rychlostej nedela zadnej hluk
otevreny dvere se stazenejma oknama me fascinujou
aby bylo videt jaka vubec byla v serii i kdyz to urcite poznat bude >muj vzor je ta na prvni strane
ta bezramove konstrukce je bozi.. nez sme astrinu kupovali, mel sem trochu obavy.. ale ma to jednoduchej mechanis, pri otevirani se automaticky trochu stahne okenko a naopak pri zavidani se dozavre >jednouduchy, prakticky >pri vyssich rychlostej nedela zadnej hluk
otevreny dvere se stazenejma oknama me fascinujou
Z22SE
- Princ William
otevrene dvere bez oken jsou fakt luxus. jinak ja asi do tech 17 puda. az budu mit prachy. ty moje 16 mi prijdou uz male. jeste bych potreboval vedet kde si je muzu nechat zapsatlibik píše:presne jak rikas ! je to orgac !!!
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
no ja sem slysel nekolik variant:jarda píše:otevrene dvere bez oken jsou fakt luxus. jinak ja asi do tech 17 puda. az budu mit prachy. ty moje 16 mi prijdou uz male. jeste bych potreboval vedet kde si je muzu nechat zapsatlibik píše:presne jak rikas ! je to orgac !!!
a) na zaklade typovyho listu kterej dostanes pri koupi kol (dela asi jen http://www.alcar.cz a alessio) pak zajdes na dopr. inspektorat a meli by te to zapsat, popripade mylsim ze musis jeste na technickou, aby ti to mechanik s "K" zkouknul...
b) zajdes proste na vyhradni zatoupeni opelu (do prahy) a kdyz to nebude nejakej velkej rozmer tak ti to prej zapisou, ale slysel sem ze sou s tim i problem, asi jak u koho... prave kdyz mas ten typovej list, tak nepotrebujes jit za tim vyrobcem...
c) vsechno mas popsany na ministerstvu dopravy ale koukam ze jejich stranky zrovna nefungujou...
podle mě do 17" neni problém bo to dávali na coupe a OPClibik píše:no ja sem slysel nekolik variant:jarda píše:otevrene dvere bez oken jsou fakt luxus. jinak ja asi do tech 17 puda. az budu mit prachy. ty moje 16 mi prijdou uz male. jeste bych potreboval vedet kde si je muzu nechat zapsatlibik píše:presne jak rikas ! je to orgac !!!
a) na zaklade typovyho listu kterej dostanes pri koupi kol (dela asi jen http://www.alcar.cz a alessio) pak zajdes na dopr. inspektorat a meli by te to zapsat, popripade mylsim ze musis jeste na technickou, aby ti to mechanik s "K" zkouknul...
b) zajdes proste na vyhradni zatoupeni opelu (do prahy) a kdyz to nebude nejakej velkej rozmer tak ti to prej zapisou, ale slysel sem ze sou s tim i problem, asi jak u koho... prave kdyz mas ten typovej list, tak nepotrebujes jit za tim vyrobcem...
c) vsechno mas popsany na ministerstvu dopravy ale koukam ze jejich stranky zrovna nefungujou...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Princ William
to vim ze je davali na OPC ale zajimala by me sirka (zase bych sel 7.5 nebo do 8 )klubo píše:podle mě do 17" neni problém bo to dávali na coupe a OPClibik píše:no ja sem slysel nekolik variant:jarda píše: otevrene dvere bez oken jsou fakt luxus. jinak ja asi do tech 17 puda. az budu mit prachy. ty moje 16 mi prijdou uz male. jeste bych potreboval vedet kde si je muzu nechat zapsat
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
sirka origo 17" je 7"jarda píše:to vim ze je davali na OPC ale zajimala by me sirka (zase bych sel 7.5 nebo do 8 )klubo píše:podle mě do 17" neni problém bo to dávali na coupe a OPClibik píše: no ja sem slysel nekolik variant:
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Princ William
-
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
ja mam zase vyhlidle kola irmscher v chromu jsou to 17" a to je taky peknej mazec jinak tam budu chtit dat tak 215/40 nebo 225/35 vse v 17" provedeni to bude mazecwin píše:mam vyhlidnuty jedny kola od irmschera, ale nedelaj je v 17" achio... jen 15,16, 18 >zato ty 18 delaj aj lesteny.. fakt se mi libjej, tak nvm
pocital sem s pneu F1GSD3 225/45/R17 nanez je doporucena sirka rafku 7.0 - 8.5 >neresim:)