CDR 500 s mp3?!
- Reklama
Tak jsme ten Emgeton nějak s kámošema vyzkoušeli ve svých vozech a ani jeden nejsme na 100% spokojeni. Příjem je o trochu horší než FM s občasným rušením, které je patrné hlavně v pauzách mezi písničkama. V podstatě by se muselo při jízdě stále přelaďovat na jinou frekvenci. Záleží na tom, jak by někomu vadilo občasné rušení v MP3. Taky musí být dobře sladěno volume Emgetonu a autorádia, aby šumy byly co nejmenší, což při mixu písniček, která je každá např.s jiným bitratem nebo jiným způsobem grabování, není při jízdě dost dobře možný. Taky mě mrzí, že nejsou podsvětlena tlačítka, svítí jen displej s frekvencí a ledka přehrávání. Dle mě to hraje líp z flashky. Několikrát se mi stalo, že z ničeho nic přestal hrát a displej byl zhasnutý, ale led svítila, jako by byla pauza. Musel jsem to vyndat ze zapalovače a znovu zandat, pak to hrálo. Asi to bylo jízdou - vyklepáním. Kámoš má v oktávce lepší repro a tam je rušení znát ve vejškáčích dost. Nevím jestli ho mám doporučit nebo ne, reprodukce je spíš špatně naladěný FM (jak, kde). Holt kdo chce relativně kvalitní MP3, musí si asi pořídit jiný autorádio. Závěrem : za málo peněz, hodně muziky tady neplatí, což se dalo čekat, ale to je můj názor.
=== Astra-G Caravan 1.8 16V ´99 ===
V části, která se zasunuje do napájecího konektoru, je umístěn zdroj 5V, který je tvořen stabilizátorem 78D05. Ten ale značně hřeje, není dostatečně chlazen a při dosažení teploty cca 125 stupňů se vypne a zapne zase až po ochlazení, čímž se vysílač zrestartuje.koudy píše: Několikrát se mi stalo, že z ničeho nic přestal hrát a displej byl zhasnutý, ale led svítila, jako by byla pauza. Musel jsem to vyndat ze zapalovače a znovu zandat, pak to hrálo.
dále je potřeba upravit anténu vysílaše aby nedocházelo k rušení vlivem slabého signálu...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Je pravda, že je hodně teplý, ale 125°C, ale asi máš pravdu. Ale to se děje třeba jen po 10min. provozu a nepravidelně.manli2 píše:V části, která se zasunuje do napájecího konektoru, je umístěn zdroj 5V, který je tvořen stabilizátorem 78D05. Ten ale značně hřeje, není dostatečně chlazen a při dosažení teploty cca 125 stupňů se vypne a zapne zase až po ochlazení, čímž se vysílač zrestartuje.
dále je potřeba upravit anténu vysílaše aby nedocházelo k rušení vlivem slabého signálu...
Nevěděl by si jak upravit anténu?
=== Astra-G Caravan 1.8 16V ´99 ===
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
co říkáte na tohle? že by to VDOčko umělo komunikovat s displayem i ovládáním na volantu? nebo by to chtělo tu redukci?
<a href="http://cgi.ebay.de/Opel-VDO-CD-Mp3-Radi ... ing">odkaz ------><--------odkaz</a>
<a href="http://cgi.ebay.de/Opel-VDO-CD-Mp3-Radi ... ing">odkaz ------><--------odkaz</a>
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Presne toto radio ma Medva1 a ma to zapojeno vcetne displeje tak mu napis. Predpokladam, ze je to jak pises, ale ja to radio nemam a nejak jsem to na cas pustil z hlavy. Jinak 100% Ti to reknou u firmy Molpir, tusim pan Svoboda jeho cislo uz mi nekde zapadlo, je z firmy ktera sem dovazi http://www.vdodayton.cz/index3.php?show=kont .rychlyradim píše:a myslíš že komunikace s displayem to umí bez redukce? ta redukce za 150kč je jen na ovládání k volantu ne?
FM transmittery maju aj tu: www.mp3doauta.sk