Dodatečné vyhřívání sedaček
-
Dodatečné vyhřívání sedaček
Při opravě razení jsem našel pod platy kde mají byt umístěny ovladače na vyhřívání. Tak se chci zeptat jestli to je jen příprava elektroinstalace nebo stačí dat ovladače a vyhřívání funguje????????????
- Reklama
- Princ William
Vyhrievanie
Ja som zistoval cenu u nas v KE v oply. Rošty na sedaky + rošty na chrbat cena 8000,- plus regulovatelne vypinace tie co idu k rychlostke 2000 Sk. Sedadla staci vybrat dat dole tovarensky potah dat tam tie rosty a zapojit ich do svorkovnici pod sedadlom. Potom zapojit ovladanie, zapojit poistku, niektore auta ich uz tam maju a fachci to.
Ale je tu aj lacnejsia varianta. Kupit vyhrievane potahy tie co maju v tescu alebo metre do zapalovaca. Rozparat ich a vybrat rošty a pouzit tie. Ovladanie je najlepsie ked je origo opel. Cena dokopy asi 3000 az 4000 tisic podla vyhrievania...
Ale je tu aj lacnejsia varianta. Kupit vyhrievane potahy tie co maju v tescu alebo metre do zapalovaca. Rozparat ich a vybrat rošty a pouzit tie. Ovladanie je najlepsie ked je origo opel. Cena dokopy asi 3000 az 4000 tisic podla vyhrievania...
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti
-
origoš je origoš
No jo ale nějakej vyhřívanej potah to není ono,pořád se souká dolu . Když je vyhřívaná krásná original sedačka to je paráda. Ale ty ceny to jsem tady čet jsou přišerny, asi si necham zajít chut
A co zkusit sehnat sedačky s vyhříváním a vyměnit je celý?A dodělat jen ovládání.Kámoš to chtěl do fábky tak sedačky by prý nebyl problém z nějaký bouračky ale musel by vyměnit řídící jednotku.Měl výbavu Comfort a vyhřívání údajně zvládá jen Eleganc.Když mu za ni řekli 30 tis. tak se toho logicky vzdal.
No ale my Oplisti že mi takové problémy nemáme.
Myslíš Vojto že by to šlo ne?!Zítra jedu na vrakáč tak se zeptám na ty sedačky a dám vědít.
Myslíš Vojto že by to šlo ne?!Zítra jedu na vrakáč tak se zeptám na ty sedačky a dám vědít.
pochybuju že ty sedačky budou někde mít, ale pokud máš přípravu v kabelech a seženeš je tak no problemLomikar píše:A co zkusit sehnat sedačky s vyhříváním a vyměnit je celý?A dodělat jen ovládání.Kámoš to chtěl do fábky tak sedačky by prý nebyl problém z nějaký bouračky ale musel by vyměnit řídící jednotku.Měl výbavu Comfort a vyhřívání údajně zvládá jen Eleganc.Když mu za ni řekli 30 tis. tak se toho logicky vzdal.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele: