Pochlubte se se svými úlovky fotek
...
Já mám k tomu autu něco jako citový pouto
A máme společný vzpomínky...
A máme společný vzpomínky...
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ...
jo tak jestli je to brany z pohledu te prakticnosti tak je to romantika s velkym RSlag píše: Ta bílá věc vpravo je právě součást té romantiky...má velká láska VW T4
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
...
A hlavně je to báječný auto (nejen praktický)... Bez váhání bych měnil, mít prachy...
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ...
jako misto astry toto jo? aleee proc zlata astraSlag píše:A hlavně je to báječný auto (nejen praktický)... Bez váhání bych měnil, mít prachy...
Tak mě tu máte
...
To jo...zlatá
Ale kdyby někdo přede mě postavil Astruši a T4, tak by rozhodování nebylo moc dlouhý
Ale kdyby někdo přede mě postavil Astruši a T4, tak by rozhodování nebylo moc dlouhý
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
Těm cajtům, co to na fotce sepisují asi vadilo.xpolstarekx píše:a tobe tam vadilo? me treba vubec neAndrew píše: Vypadá to, že stálo na přechodu pro chodce. Alespoň podle jeho délky a množství místa, to tak vypadá.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin
-
- Kontaktovat uživatele:
jj ten fotbal mam jeste z dob kdy byl tata malej ten je fakt bomba pekne od toho pak bolej prsty pac je to cely zelezny ))
a ten hokej-jinej teda nez mas ty dostal pred 5ti lety bracha... akorat ty panacci uz nejsou co bejvaly a padaj jim hlavy a hokejky njo
ale stejne nejlepsi hra jsou Monopoly ) neni hra u ktery bysme se nepohadali )) snad ani jednu jsme jeste nedohrali do konce )
a ten hokej-jinej teda nez mas ty dostal pred 5ti lety bracha... akorat ty panacci uz nejsou co bejvaly a padaj jim hlavy a hokejky njo
ale stejne nejlepsi hra jsou Monopoly ) neni hra u ktery bysme se nepohadali )) snad ani jednu jsme jeste nedohrali do konce )
Tak mě tu máte
-
- Kontaktovat uživatele:
njo ty zelezny tahla jsou bytelny to je faktFathead píše:No, hlavně dřív bejvávaly ty táhla u těch hokejistů železný, teď čekáme kdy se to rozpadne. A u fotbalu budu doufat, že tam najdu tu kuličku, jestli jsem ji jako malej neztratil
a ta kulicka... to my uz mame nekolikatou... dobry jsou na to ty skleneny sice jsou o malinko vetsi ale vylsedek stejnej a maj to v kazdym hrackarstvi
Tak mě tu máte