Viděl jsem 9 místo 8. Mám totiž nosit brýle, ale nějak na to seru. Byl jsem u očaře na vyšetření a když jsem měl hlásit co vidím tak jsem říkal a b c d atd. no a ta očařka že jestli si z nestřílím že jsou to číslice. Takže tak nějak.Marian píše:Tak se na to dívám a vídím že jsem napsal píč...u
Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
-
- Kontaktovat uživatele:
Astra G 2001 Z16XE ČERNÁ METLA
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
...
My jsme dneska s Astruší trošku agitovali... Parkoval jsem vedle Géčka, tak jsem mu hned strčil za okno odkaz na web Třeba se chytne...
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ...
njo jestli si ho slozil ze susečnek tak nevim, celou noc prseloSlag píše:My jsme dneska s Astruší trošku agitovali... Parkoval jsem vedle Géčka, tak jsem mu hned strčil za okno odkaz na web Třeba se chytne...
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
...
Hmm...to asi nebyl dobrej nápad tady mluvit o těch sušenkách... Polštářek si teď bude ze mě dělat furt prdel
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Takže slibované foto!Lomikar píše:Tak jsem dneska namontoval přední masku s chromovanou lištou.Vypadá to mnohem líp na té tmavé barvě.
A taky jsem vytáhnul pylový filtr.Ale výměním ho až zítra neboť jsem jej musel objednat.Tak hodím zítra i foto.
Nevím nevím jestli je vidět rozdíl mezi novým a starým filtříkem.Vzal jsem filtr a "aktivním uhlím" či co tak je takovej černej.Další věc na autí hotová. Každej měsíc něco a vono to nějak půjde.Příští monat objednávám gumu do kufru a gumy k řidiči a k mitfárovi.
...
Jak jsou teď ty kategorie? 1.4 je v nižší sazbě než 1.6...nebo jak to je? je to furt stejně akorát některý pojištovny maj spešl kategorii pro 1350-1650 nebo tak kolem
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz