AstraMan píše:To jsem si také původně myslel, ale když se šroubuje z viditelných míst, tak si to ještě rozmyslím ...Ale teď když jsem ji viděl jak vypadá, tak asi z toho sejdu a budu se nadále opírat o dveře
Jak z viditelných míst?
Jediný mínus té opěrky je, že budeš mít dvě dirky ve tředovym tunelu...schovaný pod tou opěrkou...
Vojta píše:já myslel že to vrazim do tý ďoury mezi ručkou a popelníkem a bude to držet
Ale však ju tam budeš mať stále, nie? Či ju plánuješ potom demontovať?
co já vim, v žádnym případě nebudu nic lepit ani šroubovat, kdyby byly chytrý tak to udělat tak že se to chytne někde pod řrouby který už tam někde sou
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
No čekal jsem trochu jiný vzhled... Vzhledově mi to připomíná to co mám na volantu, proto mě to odradilo. Škoda že jsem ještě neviděl na předek z materiálu, co mám v zadních sedačkách za opěrku
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
No čekal jsem trochu jiný vzhled... Vzhledově mi to připomíná to co mám na volantu, proto mě to odradilo. Škoda že jsem ještě neviděl na předek z materiálu, co mám v zadních sedačkách za opěrku
Hehe este taka provokacia ak si nahodou prehliadol. Moj favorit je ta cierna. R.A.Y. spolu s Pepanom su velmo spokojny. V tomto topicu najdes aj link na jeho fotky + mozes kuknut "Pepčovo mazel- X16XEL 5dv."