dneska mi celý den svítí na palubce kontrolka barvy oranžové/žluté a je na ní auto a jako z něj vyhází francouzský klíč...nemám tušení co znamená....omluvte popis kontrolky
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
no, já měl ten samej problém a jel jsem do Opel servisu a za 393,- Kč mi to opravili a mám na to ještě zárukumekki24 píše:Ahoj,
dneska mi celý den svítí na palubce kontrolka barvy oranžové/žluté a je na ní auto a jako z něj vyhází francouzský klíč...nemám tušení co znamená....omluvte popis kontrolky))
Jo, jedna lepší než druhá!R.A.Y. píše:Za to těch benzinek tam ale máte.. Benzina, Tempex.....![]()
![]()
no zrovna liberecká čsad byla na seznamu prodejců nekvalitních paliv jak kolem toho vloni bylo takový haló, nejlepší je jezdit na pumpy kde se hodně vytočíOliver píše:Jo, jedna lepší než druhá!R.A.Y. píše:Za to těch benzinek tam ale máte.. Benzina, Tempex.....![]()
![]()
snad jenom v ČSAD mají benzín, který není pančovaný! prej ho maj od OMV, no to asi těžko
, když ho berou ze Slovnaftu, ale je možné, že adetiva jsou od OMV
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |