Co je to za kontrolku,ví někdo?
Co je to za kontrolku,ví někdo?
Ahoj,
dneska mi celý den svítí na palubce kontrolka barvy oranžové/žluté a je na ní auto a jako z něj vyhází francouzský klíč...nemám tušení co znamená....omluvte popis kontrolky ))
dneska mi celý den svítí na palubce kontrolka barvy oranžové/žluté a je na ní auto a jako z něj vyhází francouzský klíč...nemám tušení co znamená....omluvte popis kontrolky ))
- Reklama
díky
nevim jestli ti mám poděkovat nebo ne......doufam že sama zhasne.......ale asi díky
Re: Co je to za kontrolku,ví někdo?
no, já měl ten samej problém a jel jsem do Opel servisu a za 393,- Kč mi to opravili a mám na to ještě záruku , celkem to u mého vozu nic vážného nebylo, jenom se vyskytla chyba na prvním válci, podle servicemanna, šlo jenom o to, že nedošlo k zapálení v prvním válci (nebo se stalo to, že se na chvilku nedovřel ventil) je potřeba brát taky dobré palivo a sem tam, taky ten motor trochu vytočit do vyšších otáček (Z14XE) , je fakt, že u nás v Brodě ty čerpačky nestojí za moc, asi tam maj vodu, nebo co? jo, jinak servis OPEL-MIKONA Staré Město u Uherského Hradiště je super! ):Dmekki24 píše:Ahoj,
Naposledy upravil(a) Oliver dne 29 led 2007, 19:40, celkem upraveno 1 x.
Jo, jedna lepší než druhá! snad jenom v ČSAD mají benzín, který není pančovaný! prej ho maj od OMV, no to asi těžko , když ho berou ze Slovnaftu, ale je možné, že adetiva jsou od OMVR.A.Y. píše:Za to těch benzinek tam ale máte.. Benzina, Tempex.....
Naposledy upravil(a) Oliver dne 29 led 2007, 19:44, celkem upraveno 1 x.
no zrovna liberecká čsad byla na seznamu prodejců nekvalitních paliv jak kolem toho vloni bylo takový haló, nejlepší je jezdit na pumpy kde se hodně vytočíOliver píše:Jo, jedna lepší než druhá! snad jenom v ČSAD mají benzín, který není pančovaný! prej ho maj od OMV, no to asi těžko , když ho berou ze Slovnaftu, ale je možné, že adetiva jsou od OMVR.A.Y. píše:Za to těch benzinek tam ale máte.. Benzina, Tempex.....
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
nesvítí kontrolka
Jo mě taky nesvítí. Když zapnu klíček tak se rozsvítí jen oranžově motor a konec,po nastartování vše zhasne jak má. ja mam 1.6 16v. Tatka má 1.4 16v a tomu svítí obě dvě Tak není nic špatně když mi nesvítí je to r.v.1998
Tak sem byl v servisu.....
Tak jsem jel do SRBA servis v Praze kde mi zdarma udělali diagostiku a zjistily že to je nějaký ART nebo ATR nebo tak nějak a že to má něco společnýho s výfukem a nový to stojí 15000kč, ale mechanik těsně před tim než mi auto převzal si naštěstí všimnul, že je k tomu přístroji zespoda vypadlej kabel a zastrčil ho a vše bylo o.k. A ted si představte že by mi ho převzal nějakej soukromej autotechnik, v dílně mi ten kabel zapojil,vyleštil ten přistroj a pak mi naučtoval 15000kč za rádoby "novej" ....měl sem kliku na automechanika.......