Rozvody
Tak jsem to dnes dovezl z Opelu a tady jsou ceny rozvodů + pumpa + pal.filtr + olej.Jo a + kontrola na Tech 2 (ikdyž jsem o ni nestál)... Ale mám jeden dotaz.Na druhám odkazu je započítaná položka s kat. číslem 6772149 a cenou 278kč... Podle dokladu je to nějaký čistič.. Ale podle katalogu náhr. dílů je pod kat. číslem Lak tužka za 181.4 kč... Sem si tam u nich toho nevšiml... Tužku jsem žádnou nedostal a cena je skoro poloviční. Nevíte někdo co by to mohlo být?
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
- Reklama
trochu tě natáhli, je to opravdu opravná barva - Yukonská stříbrná L149R.A.Y. píše:Tak jsem to dnes dovezl z Opelu a tady jsou ceny rozvodů + pumpa + pal.filtr + olej.Jo a + kontrola na Tech 2 (ikdyž jsem o ni nestál)... Ale mám jeden dotaz.Na druhám odkazu je započítaná položka s kat. číslem 6772149 a cenou 278kč... Podle dokladu je to nějaký čistič.. Ale podle katalogu náhr. dílů je pod kat. číslem Lak tužka za 181.4 kč... Sem si tam u nich toho nevšiml... Tužku jsem žádnou nedostal a cena je skoro poloviční. Nevíte někdo co by to mohlo být?
kontrola na tech2 pokud nebyla od tebe požadovaná tak nemaj jediný právo jí účtovat a pokud to potřebujou ke kontrole jestli udělali dobře rozvody tak si to maj započítat do ceny za výměnu rozvodů, hned bych tam naklusal a pěkně je sjel
Naposledy upravil(a) Vojta dne 23 led 2007, 22:01, celkem upraveno 1 x.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
ale dokážeš, ať ti řeknou co to je za čistič a co s nim čistěj a proč je to lakR.A.Y. píše:Mrdky...stejně tam ještě pojedu si ty rozvody zapsat do servisky,tak se jich zeptám, ale nic jim stejně nedokážu..... dík
Trochu blbá otázka, ale prečo sa nepoužila pri výmene rozvodov sada (kat. č. 1606306 - mala by obsahovať rozvodový remeň, napínaciu kladku, dve vodiace klady, vrátane skrutiek) ktorá vyjde cca o 1000 KČ lacnejšie ako nákup jednotlivých komponentov? Je to zámer servisu, alebo hrozí riziko, že jednotlivé komponenty zo sady nebudú pasovať na motor?
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
na sadě maj menší maržiArwy píše:Trochu blbá otázka, ale prečo sa nepoužila pri výmene rozvodov sada (kat. č. 1606306 - mala by obsahovať rozvodový remeň, napínaciu kladku, dve vodiace klady, vrátane skrutiek) ktorá vyjde cca o 1000 KČ lacnejšie ako nákup jednotlivých komponentov? Je to zámer servisu, alebo hrozí riziko, že jednotlivé komponenty zo sady nebudú pasovať na motor?
Tak jsem jim volal a ptal se co to je ten čistič a řekl mi že se to používá při výměně rozvodů. Prej se tím všechno čistí, dosedací plochy a tak...a když jsem se ho zeptal proč je to vedené pod kat. číslem opravného laku a navíc stříbrného, tak on prý neví jak to mají popsané kluci ve skladě...Nějak mě nepřesvědčil, ale kašlu na to....hlavně ze mi dali bronzovou kartuVojta píše:ale dokážeš, ať ti řeknou co to je za čistič a co s nim čistěj a proč je to lakR.A.Y. píše:Mrdky...stejně tam ještě pojedu si ty rozvody zapsat do servisky,tak se jich zeptám, ale nic jim stejně nedokážu..... dík
kluk ze skladu totiž potřeboval opravnej lak na svoje auto a přece ho nebude platit, takhle ho "legálně" dostal ze skladuR.A.Y. píše:Tak jsem jim volal a ptal se co to je ten čistič a řekl mi že se to používá při výměně rozvodů. Prej se tím všechno čistí, dosedací plochy a tak...a když jsem se ho zeptal proč je to vedené pod kat. číslem opravného laku a navíc stříbrného, tak on prý neví jak to mají popsané kluci ve skladě...Nějak mě nepřesvědčil, ale kašlu na to....hlavně ze mi dali bronzovou kartuVojta píše:ale dokážeš, ať ti řeknou co to je za čistič a co s nim čistěj a proč je to lakR.A.Y. píše:Mrdky...stejně tam ještě pojedu si ty rozvody zapsat do servisky,tak se jich zeptám, ale nic jim stejně nedokážu..... dík
třeba jo ale to snad má bejt započítaný v režijním materiálu a ne že ti naúčtujou 250kč za nějakej čistič, to si snad dělaj prdel, co teda je potom ten režijní materiál? proč účtujou tech2 když to nechceš? já bych se nedalR.A.Y. píše:Mám se rozčilovat??? No a to...při výměně se na čištění teda nic nepoužívá
Tech 2 jsem fakt nechtěl, ale na druhou stranu jsem rád že tam nic nenašli (teda pokud to vůbec dělali). Od toho se asi nějaký výsledek měření nedokládá, že? A na ty 3 stovky jim seru.Stejně 150kč bych tam min. projel.... A navíc jsem podepsal : Potvrzuji převzetí zakázky ... Souhlasím s provedenám rozsahem prací a zavazuji se k úhradě v plné výši...