Teploměr chladící kapaliny neukazuje!!!!!!
- Reklama
Zdravim, tak je po opravě Problém byl v konektoru palubky ten někdo kd to měl předtim to pěkně zprasil nějaký zvohybaný, ulámaný kontakty a tak.... No a když už to ukazuje tak zjistily že mám v prdeli taky ten termostat
No a jelikož je to zašitý od rozvodama tak to sfouknem dohromady co vy na to šéfe.......takže šetřim
No a jelikož je to zašitý od rozvodama tak to sfouknem dohromady co vy na to šéfe.......takže šetřim
astra G 100 edition X16SZR caravan 55kw
Když tak pročítám tohle vlákno , nedá mi abych nereagoval. Dnes jsem zjistil podobný poblém. Budík teploty ne a ne ukazovat ačkoli auto topilo jako blázen.Po zastávce jsem při jízdě najednou zjistil, že budík normálně ukazuje ale po nějaké době byl opět na nule. Tohle se mi opakovalo během cesty asi dvakrát. Nevíte někdo v čem je chyba ?
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green
- Princ William
tak se mi zda ze asi astricka ma s timto problemem nejakej problemshadow píše:Když tak pročítám tohle vlákno , nedá mi abych nereagoval. Dnes jsem zjistil podobný poblém. Budík teploty ne a ne ukazovat ačkoli auto topilo jako blázen.Po zastávce jsem při jízdě najednou zjistil, že budík normálně ukazuje ale po nějaké době byl opět na nule. Tohle se mi opakovalo během cesty asi dvakrát. Nevíte někdo v čem je chyba ?
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Jo nějakej problém to bude ae kde? Na efkový astře jsem to nepozoroval.jarda píše:tak se mi zda ze asi astricka ma s timto problemem nejakej problemshadow píše:Když tak pročítám tohle vlákno , nedá mi abych nereagoval. Dnes jsem zjistil podobný poblém. Budík teploty ne a ne ukazovat ačkoli auto topilo jako blázen.Po zastávce jsem při jízdě najednou zjistil, že budík normálně ukazuje ale po nějaké době byl opět na nule. Tohle se mi opakovalo během cesty asi dvakrát. Nevíte někdo v čem je chyba ?
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green
možná na bezínech...na naftě nejarda píše:tak se mi zda ze asi astricka ma s timto problemem nejakej problemshadow píše:Když tak pročítám tohle vlákno , nedá mi abych nereagoval. Dnes jsem zjistil podobný poblém. Budík teploty ne a ne ukazovat ačkoli auto topilo jako blázen.Po zastávce jsem při jízdě najednou zjistil, že budík normálně ukazuje ale po nějaké době byl opět na nule. Tohle se mi opakovalo během cesty asi dvakrát. Nevíte někdo v čem je chyba ?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Princ William
ja ten problem nemam. taj jsem . jinak bych se divil ze by to bylo jenom na béňu.klubo píše:možná na bezínech...na naftě nejarda píše:tak se mi zda ze asi astricka ma s timto problemem nejakej problemshadow píše:Když tak pročítám tohle vlákno , nedá mi abych nereagoval. Dnes jsem zjistil podobný poblém. Budík teploty ne a ne ukazovat ačkoli auto topilo jako blázen.Po zastávce jsem při jízdě najednou zjistil, že budík normálně ukazuje ale po nějaké době byl opět na nule. Tohle se mi opakovalo během cesty asi dvakrát. Nevíte někdo v čem je chyba ?
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
určitě jo bo mě to nedělájarda píše:ja ten problem nemam. taj jsem . jinak bych se divil ze by to bylo jenom na béňu.klubo píše:možná na bezínech...na naftě nejarda píše: tak se mi zda ze asi astricka ma s timto problemem nejakej problem
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Princ William
ale me to taky nedela a mam beno to by jsme se museli zeptat tady nekoho kdo ma naftu jestli mu to dela a pak to vyhodnotitklubo píše:určitě jo bo mě to nedělájarda píše:ja ten problem nemam. taj jsem . jinak bych se divil ze by to bylo jenom na béňu.klubo píše: možná na bezínech...na naftě ne
Na zaciatku teplota a teraz i - Traction control-
Podobne to zacalo u mna.Zacalo mi cukat motorom kontrolka vyfukove emise (snad lambda?),neskor blbla teplota - zhasol motor a teraz ani rana,signalizuje chladenie motoru+Traction control.
Je to combi 1.8 16v z roku 98 s 140000 km.Skusim vyhodit termostat,vymenime cidlo teploty,a uvidime..................... ale vidim to na servis............
Dufam ze ta nic podobne nepostretne,inak s combikom iba same dobre skusenosti,iba vymena oleja filtre a bezne veci,len sa bojim ci okolo 150tis nenastane zlom...........
Napiste podobne skusenosti?
Este ze mame toto forum je to super.
Je to combi 1.8 16v z roku 98 s 140000 km.Skusim vyhodit termostat,vymenime cidlo teploty,a uvidime..................... ale vidim to na servis............
Dufam ze ta nic podobne nepostretne,inak s combikom iba same dobre skusenosti,iba vymena oleja filtre a bezne veci,len sa bojim ci okolo 150tis nenastane zlom...........
Napiste podobne skusenosti?
Este ze mame toto forum je to super.