Teploměr chladící kapaliny neukazuje!!!!!!

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Boco

Příspěvek od Boco » 10 bře 2006, 23:36

A si si isty ze termostat je OK? Mne to robilo to iste, ale u mna to bolo termostatom, motor sa jednoducho nezohrial...Po vymene OK :wink:

Reklama

SnowMan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SnowMan » 14 bře 2006, 09:05

No termostat by to být neměl, protože mi autiko topí hned po asi 2 až 3 km. A kdyby byl termostat porád otevrený tak by to asi moc netopilo. nekde se to tu už probíralo
astra G 100 edition X16SZR caravan :) 55kw :(

SnowMan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SnowMan » 16 bře 2006, 06:31

Zdravim, tak je po opravě :D Problém byl v konektoru palubky ten někdo kd to měl předtim to pěkně zprasil nějaký zvohybaný, ulámaný kontakty a tak.... No a když už to ukazuje tak zjistily že mám v prdeli taky ten termostat :lol: :x
No a jelikož je to zašitý od rozvodama :lol: :lol: :lol: tak to sfouknem dohromady co vy na to šéfe.......takže šetřim :cry:
astra G 100 edition X16SZR caravan :) 55kw :(

shadow

Příspěvek od shadow » 28 bře 2006, 13:39

Když tak pročítám tohle vlákno , nedá mi abych nereagoval. Dnes jsem zjistil podobný poblém. Budík teploty ne a ne ukazovat ačkoli auto topilo jako blázen.Po zastávce jsem při jízdě najednou zjistil, že budík normálně ukazuje ale po nějaké době byl opět na nule. Tohle se mi opakovalo během cesty asi dvakrát. Nevíte někdo v čem je chyba ?
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green

Princ William

Příspěvek od Princ William » 28 bře 2006, 13:45

shadow píše:Když tak pročítám tohle vlákno , nedá mi abych nereagoval. Dnes jsem zjistil podobný poblém. Budík teploty ne a ne ukazovat ačkoli auto topilo jako blázen.Po zastávce jsem při jízdě najednou zjistil, že budík normálně ukazuje ale po nějaké době byl opět na nule. Tohle se mi opakovalo během cesty asi dvakrát. Nevíte někdo v čem je chyba ?
tak se mi zda ze asi astricka ma s timto problemem nejakej problem :!:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

shadow

Příspěvek od shadow » 28 bře 2006, 13:50

jarda píše:
shadow píše:Když tak pročítám tohle vlákno , nedá mi abych nereagoval. Dnes jsem zjistil podobný poblém. Budík teploty ne a ne ukazovat ačkoli auto topilo jako blázen.Po zastávce jsem při jízdě najednou zjistil, že budík normálně ukazuje ale po nějaké době byl opět na nule. Tohle se mi opakovalo během cesty asi dvakrát. Nevíte někdo v čem je chyba ?
Jo nějakej problém to bude ae kde? Na efkový astře jsem to nepozoroval. :evil:

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 28 bře 2006, 13:51

jarda píše:
možná na bezínech...na naftě ne :lol:
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Princ William

Příspěvek od Princ William » 28 bře 2006, 13:53

klubo píše:
jarda píše:
ja ten problem nemam. taj jsem :lol: . jinak bych se divil ze by to bylo jenom na béňu. :!:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 28 bře 2006, 14:01

jarda píše:
klubo píše:
jarda píše: tak se mi zda ze asi astricka ma s timto problemem nejakej problem :!:
ja ten problem nemam. taj jsem :lol: . jinak bych se divil ze by to bylo jenom na béňu. :!:
určitě jo bo mě to nedělá 8)
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Princ William

Příspěvek od Princ William » 28 bře 2006, 14:07

klubo píše:
jarda píše:
klubo píše: možná na bezínech...na naftě ne :lol:
určitě jo bo mě to nedělá 8)
ale me to taky nedela a mam beno to by jsme se museli zeptat tady nekoho kdo ma naftu jestli mu to dela a pak to vyhodnotit :!:

shadow

Příspěvek od shadow » 28 bře 2006, 14:24

Hele darebáci, mně je celkem fuk jestli je to problém jen benzínů nebo konkrétně všech géčkovejch aster. problém je takovej jakej jsem nastínil a tak se ptám vo co gou . Drát, kontakt ,čidlo, přístrojovka ?

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 27 dub 2006, 10:26

:D hmm tak včera sem to vyřešil u tatíkový f přímo v teloměru byl odpadlej jeden drátek kterej nebyl letovanej ale jenom zakápnutej lepidlem takže už to funguje :wink:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

Deny

Na zaciatku teplota a teraz i - Traction control-

Příspěvek od Deny » 01 kvě 2006, 21:30

:?: Podobne to zacalo u mna.Zacalo mi cukat motorom kontrolka vyfukove emise :( (snad lambda?),neskor blbla teplota - zhasol motor a teraz ani rana,signalizuje chladenie motoru+Traction control.
Je to combi 1.8 16v z roku 98 s 140000 km.Skusim vyhodit termostat,vymenime cidlo teploty,a uvidime..................... ale vidim to na servis............
Dufam ze ta nic podobne nepostretne,inak s combikom iba same dobre skusenosti,iba vymena oleja filtre a bezne veci,len sa bojim ci okolo 150tis nenastane zlom...........
Napiste podobne skusenosti?
Este ze mame toto forum je to super. :?:

Odpovědět