loketní opěrka
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak kdy udelame hromadnou objednavku? nekdo psal ze bydli blizko te firmy, by to chtelo dohodnout nakou slevicku
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Princ William
no pekny. ja shanim nakou ktera by sla k tej kuzi. latkovou nechci. hele kde mas v kombajnu stelovani beder (zad). u tunelu nebo u dvernich sloupku. ja je mam u tunelu a chtel bych aby se to dalo pouzivat i kdyz tam mam tu operku
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
No táto opierka tiež nieje látková, je to blbá fotka. Koliečko na nastavenie sedačky(bedier) mám pri stĺpiku, takže nemám žiadny problém.Princ William píše:no pekny. ja shanim nakou ktera by sla k tej kuzi. latkovou nechci. hele kde mas v kombajnu stelovani beder (zad). u tunelu nebo u dvernich sloupku. ja je mam u tunelu a chtel bych aby se to dalo pouzivat i kdyz tam mam tu operku
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
- Princ William
ja to nastavenie na bedra aj tak nepoužívam. Mám to v jednej polohe, takže s tým by som si hlavu nelámal. Alebo to používaš častejčie?Princ William píše:to jsem ani netvrdoil ze mas latkovou. jen vim ze ji treba ma pepca ale asi takhle k latce latka a ke kuzi kuze aby to vse ladilo. no to jsem si myslel 3dv maji vzdy naky extra burty dik za info
Ináč ta lakťová opierka je super, hlavne keď mám automat. Je si kde položiť ruku, teda ak nemá nič iné na robote.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja chci taky loketni operkumilosh píše:Tak kdy udelame hromadnou objednavku? nekdo psal ze bydli blizko te firmy, by to chtelo dohodnout nakou slevicku
Na www.spoilercentrum.cz jsem ji neobjevil
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Lukasi. www.guzu.cz
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Tam je prd videt. Ma to aspon latkou potahlej vrsek?milosh píše:Lukasi. www.guzu.cz
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
V mém případě by to bylo to jediné, co by tam bylo v kůži, neboť tam nic nemám v kůžiFathead píše:nemá, ale i ta kůže v autě s látkovejma sedadlama vypadá dobře, věř mi
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Ale jen když řídím Opel, jinak to nejsem jáLuky píše:Ty ses v kuzi, ne?SyncMaster píše:V mém případě by to bylo to jediné, co by tam bylo v kůži, neboť tam nic nemám v kůžiFathead píše:nemá, ale i ta kůže v autě s látkovejma sedadlama vypadá dobře, věř mi
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
Hoj ASTRAci,
idem sa spolocensky znemoznit > ale z tych laktovych opierok uz mam total hokej. Uz fakt neviem ktora je ktora, na www.spoilercentrum.cz a www.guzu.sk vidim akurat figu borovu . Zatial mam 2 favoritov RAPITUR (http://tuning.autodoplnky.cz/loketni-operky/?smid=5456) a uz spominana "XYZ":
EDIT: hmm guzu.cz ma akosi problem s IE 7, tak preto som tam nic nevidel. No nic aspon viem, ze RAPITUR = GUZU
idem sa spolocensky znemoznit > ale z tych laktovych opierok uz mam total hokej. Uz fakt neviem ktora je ktora, na www.spoilercentrum.cz a www.guzu.sk vidim akurat figu borovu . Zatial mam 2 favoritov RAPITUR (http://tuning.autodoplnky.cz/loketni-operky/?smid=5456) a uz spominana "XYZ":
Obi2 sa zrejme daju upevnit priamo bez tych kovovych bocnych bazmekov, co mi vlastne vyhovuje, len kde sa da este zohnat ta XYZ?R.A.Y. píše:Tak tady jsou fotky https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?p=12246#12246R.A.Y. píše:No po tom co mi řekl M&R že vypadá jako ta ze Zubří,tak jsem si objednal tu ze www.spoilercentrum.cz a včera jsem ji nahodil a max. spokojenost.Je to ta samá co má "pepe".Večer budu mít fotky i s úložnýma prostorama.
EDIT: hmm guzu.cz ma akosi problem s IE 7, tak preto som tam nic nevidel. No nic aspon viem, ze RAPITUR = GUZU
Když máš textilní sedačky, tak jedině textilní loketní opěrka, když máš káru v kůži tak koženkovou opěrku, jakákoliv křížená kombinace je vždycky horší varianta...
Ta XYZ je opředpokládám opěrka z www.spoilercentrum.cz , kterou už tam bohužel nemají
Ta XYZ je opředpokládám opěrka z www.spoilercentrum.cz , kterou už tam bohužel nemají
Astra G 1.4 16V (Z14XEP 90 PS)