Miloshuf automaticky caravan - X16XEL - new str. 21
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mno, svetla planuju, ale Njoy mi prijdou takovy "obycejny" ty HELLA cerny sou 100% lepsi, ale zase cena jinde. No ale pak by to chtelo i zadni tmavy lampy a to uz je nabidka horsi.
Poklice kdyz sezenu naky pekny, nejlepe OPEL tak je nahodim, stibrny kola sou mozna pekny na stribrnym aute ale ne na tmavym, me se libej ameriky a cerny kola sou cool, teda kdyz sou cisty
Poklice kdyz sezenu naky pekny, nejlepe OPEL tak je nahodim, stibrny kola sou mozna pekny na stribrnym aute ale ne na tmavym, me se libej ameriky a cerny kola sou cool, teda kdyz sou cisty
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Zdeněk Lbc
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Premyslim zda nedat kliky a listy do barvy, ma to cenu u tmavyho auta?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně pokud je máš v horším stavu, to na nich pak vyniknou všechny škrábance apod a výsledek je ten že původní barva byla mnohdy lepší...Vojta píše:má to cenu ale nelakuj prahy - to je hnus
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no ty prahy asi ne, kliky by stacily, ale kdyz uz ....
tak dobře neni to hnus, ale nelíbí se mi to ale co je ovšem hnus a toho se nevzdám -> nalakovaný lízátko vepředuxpolstarekx píše:Vojta píše:má to cenu ale nelakuj prahy - to je hnus
to tady ma pulka clenu tak trosku jemnejc
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Kurnik kdo to tak může mít?...Vojta píše:tak dobře neni to hnus, ale nelíbí se mi to ale co je ovšem hnus a toho se nevzdám -> nalakovaný lízátko vepředu
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
-
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zase pokrocil ve stylingu, sice jsem si rikal ze dalsi auto uz nejak upravovat nebudu, ale proste mi to neda trosku vybocit z rady
Je to znacka Llumar, vcetne atestu, propustnost vzadu 20% a vepredu 73%.
Nechapu jak jsem bez tech folii mohl 3/4 roku jezdit, na nexii jsem je mel taky, uz od zacatku co jsem ji mel, no v astre ne a bylo to jak ve vykladni skrini, ted uz je to super !!!!
A jak na to auto koukam, bude chtit tmavsi predni i zadni lampy, at to trosku ladi, no casem, nejsem clovek co vsechny prachy co vydela cpe do auta, navic kdyz je to dodavka a ne zadnej sportak
Je to znacka Llumar, vcetne atestu, propustnost vzadu 20% a vepredu 73%.
Nechapu jak jsem bez tech folii mohl 3/4 roku jezdit, na nexii jsem je mel taky, uz od zacatku co jsem ji mel, no v astre ne a bylo to jak ve vykladni skrini, ted uz je to super !!!!
A jak na to auto koukam, bude chtit tmavsi predni i zadni lampy, at to trosku ladi, no casem, nejsem clovek co vsechny prachy co vydela cpe do auta, navic kdyz je to dodavka a ne zadnej sportak
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zrejme dobrej oddilCUBErt píše:Tak to máš zatmavený úplně stejně jako já. I značku fólíí máme stejnou...No jo někdo ví a někdo ne...