Přední zadní kotouče + przdné destičky = CENA
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Přední zadní kotouče + przdné destičky = CENA
Zdravím, tak při přezouvání mi řekl mechanik že asi na jaře budu muset nechat přebrousit kotouče a dát tam nové brzdné destičky! nevíte kolik taková paráda stojí?
Při vší smůle mám kotouče v předu i vzadu
Při vší smůle mám kotouče v předu i vzadu
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no najetých mám 101578Km, když jsem to koupil což bylo v červnu tak tam bylo 94500Km, ale nevím co bylo měněno, jelikož je serviska v němčině a ty klikyháky já tam nepřečtu...Sršeň píše:Koľko máš najazdených km ?rychlyradim píše:no to já jsem rád taky že mám v předu i vzadu...ale zrovna na jaře mít nebudu až za to budu muset platit doví kolik
-
prave dnes nechavam delat: nove kotouce vzadu + desky vzadu + desky vpredu za cca 4-5tkc material (stredni kvalita, ani uplne sracky ani hitech).
ja mam ve 100tkm vzadu zrejme orig. kotouce od vyroby (jsou v hroznym stavu, nelze uz prebrousit). vpredu byly uz asi meneny, ty by prece mely odejit driv nez zadni a mechjanik mi dneska rikal, ze ty predni tam teda jeste necha, ze je aspon jenom ocisti...
ja mam ve 100tkm vzadu zrejme orig. kotouce od vyroby (jsou v hroznym stavu, nelze uz prebrousit). vpredu byly uz asi meneny, ty by prece mely odejit driv nez zadni a mechjanik mi dneska rikal, ze ty predni tam teda jeste necha, ze je aspon jenom ocisti...
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
- Princ William
mam taky zadni hotovy predek je lepsi voboje by prej snesly jeste jedny desky ale najare nebo v lete pujdou dolu i s destickama. zadek se delal ve dvouch znackach bosch a jeste jedna a samo ze tam mam bosch a ten je vo 300,- drazsi nez ta druha znacka (bavim se vo destickach) jo jen tak mam cca 116tkmondrazalsky píše:prave dnes nechavam delat: nove kotouce vzadu + desky vzadu + desky vpredu za cca 4-5tkc material (stredni kvalita, ani uplne sracky ani hitech).
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Toto jsem si také říkal při koupi, ale do teď mi stále brzdí hoodně dobřeHappy píše:Hm..., tak se mi ozvaly desky na předku - kouknul jsem na kotouče a konstatoval, že do jara budou muset taky dolu, možná dřív.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Tak na dálnici jezdim tak jednou do roka a celkove nektere silnice jsou v ''bezva'' stavu, takze kdyz mi drzi do ted, tak jeste nejakou dobu vydrzi... Samozrejme uz take pomalu setrim penizky na nove aby nebyl problem na posledni chvili
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
Joo, na kridylka, svetylka a jinej tjunink penize jsou, ale mit v cajku brzdy to neeAstraMan píše:Tak na dálnici jezdim tak jednou do roka a celkove nektere silnice jsou v ''bezva'' stavu, takze kdyz mi drzi do ted, tak jeste nejakou dobu vydrzi... Samozrejme uz take pomalu setrim penizky na nove aby nebyl problem na posledni chvili
-