Phobos píše:jdu pokukovat po nejaky Astre asi vyhraje moturek s obsahem 2.0 nakyho lenocha nechci
Jestli jezdis tim 150konovym TDI v Golfu tak ti 2.0 16v Astra prijde jako prisernej lenoch. To spis koukej po 2.0T nebo aspon 2.2 16v.
Njn ze zavodeni uz jsem vyrostl ted uz spis podle predpisu vozim rodinu tak uz nechci moc blbnout ted jsem koukal po 2.0 GSI nebo bych vzal mozna i tu 1.8GSI v SRN jsou tam za dobrej peniz a mam to za barakem tak nevim jeste pohledam.Kolega to ma tak se v tom svezu co to dokaze na co me je 6 kvalt kdyz na 90 to jen tak drnkam a na takovou obcasnou sportovnejsi jizdu je spis benzin.Mam radsi ty starsi GSI nez ty novejsi astry padnou mi vic do oka ale s tim asi nic neudelam sice novejsi je novejsi ale mam pro ty GSI slabost. Navic jeste naky penizky zbydou tak je soupnu do rodiny a bude spokojenost na vsech stranach.
Phobos píše:Njn ze zavodeni uz jsem vyrostl ted uz spis podle predpisu vozim rodinu tak uz nechci moc blbnout ted jsem koukal po 2.0 GSI nebo bych vzal mozna i tu 1.8GSI v SRN jsou tam za dobrej peniz a mam to za barakem tak nevim jeste pohledam.Kolega to ma tak se v tom svezu co to dokaze na co me je 6 kvalt kdyz na 90 to jen tak drnkam a na takovou obcasnou sportovnejsi jizdu je spis benzin.Mam radsi ty starsi GSI nez ty novejsi astry padnou mi vic do oka ale s tim asi nic neudelam sice novejsi je novejsi ale mam pro ty GSI slabost. Navic jeste naky penizky zbydou tak je soupnu do rodiny a bude spokojenost na vsech stranach.
myslíš jako koupit astru F 1993-1998? to spíš kup astru G OPC 2.0 118kw
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Vojta píše:jak todle může napsat někdo s 66kw a 125 nm
jak todle muze napsat nekdo, kdo se tu povazuje za odbornika, a srovnava benzin s dieslem
Vis, tohle neni jedinej autak, s kterym jsem kdy jezdil. Sice slabej, ale muj
Kazdy z toho ma jiny urceni. 1.6SZR je na premistovani z bodu A do bodu B. Co se tyce subjektivniho pocitu zrychleni tak dejme tomu 100konovymu dieselu odpovida 150 benzinovejch koniku. Kdyz si teda sednes i z relativne slabyho dieselu do benzinaku, tak ti to pripada ze mas zatazenou rucku ...
Zigi píše:
Jasne,ten pocit dela turbo a tocivy moment,ktery se prave vyhani turbem.
Ale myslim ze treba Civic Type-R s atmosferou ma 200PS z 2 litru,coz je teda sila...
JJ, ale je to vykon ve vysokejch otackach - zadnej velkej zatah odspodu to neni. Subjektivne to zas tak dobre nejede. Objektivne je to sprinter. Treba jako 2.5 sestivalec BMW - pocitove linejsi nez moje astra, ale kdyz se drzi ten benzin pod omezovacem tak s astrou nestiham.
AstraDTI píše:Kazdy z toho ma jiny urceni. 1.6SZR je na premistovani z bodu A do bodu B. Co se tyce subjektivniho pocitu zrychleni tak dejme tomu 100konovymu dieselu odpovida 150 benzinovejch koniku. Kdyz si teda sednes i z relativne slabyho dieselu do benzinaku, tak ti to pripada ze mas zatazenou rucku ...
Hehe, ALE stejne minimalne u motoru se stejnym nebo podobnym deklarovanym vykonem vyhrava turbodiesel - podivej se na tyto 2 grafy od pomerne duveryhodny firmy ktera provadi mereni vykonu na kolech:
2.0 16v http://www.rri.se/popup/performancegrap ... artsID=344
2.2 DTI 16v (jeste starsi vstrik. cerpadlo - pred rokem 2003) http://www.rri.se/popup/performancegrap ... hartsID=97
kterej podle tebe bude pruznejsi? Myslim ze to celkem odpovidam i tem videjim v sekci pokec ...
manli2 píše:no pružnejší bude diesel ale kilometr s pevny startem....
Aceleración 0-1.000 m (s) 31,23 vs. 31,33 (1350kg vs. 1420kg)
Na 1 a 2 nafta IMHO prohrava a pak uz soupere valcuje bejt to na 1200m, tak vyhraje ... Jo a je to v podani Vectry B.
A necpi sem furt tu 2.0T, o ty nikdo nepochybuje