Opel ASTRA rv 99 za 140tis.?
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Nesmysl - jak uz jsem psal vim minimalne o 2 dealerech ktery stacej. U BMW se to nastesti da vcelku sadno zjistit pri prohlidce kdyz clovek vi jak.rychlyradim píše:no já zas slyšel od lidí co dovážej auta...třeba z toho Německa...že tam to tedy nestáčí....to není jak u nás...to leda sem dovezou..a až naše česky ručičky to stočí! Ale západ nemá důvod stáčet km! tam je peněz dost...
Nestáčí (teda většinou) když to kupuješ z privátu, tedy rovnou od majitele, jinak handly jsou převážně v rukou cikánů, turků a arabáčů a ty dneska nejen stáčej, ale prodaj ti i vlastní ženu.rychlyradim píše:no já zas slyšel od lidí co dovážej auta...třeba z toho Německa...že tam to tedy nestáčí....to není jak u nás...to leda sem dovezou..a až naše česky ručičky to stočí! Ale západ nemá důvod stáčet km! tam je peněz dost...
Pravdou je, že většina aut je venku servisovaná na úrovni (žádný garážisti, co ti přivařej na Opla vejfuk z tráboše), takže bejvaj v lepším stavu.
V extrému ti to stočí venku o 50.000 turek a tady pak ještě překupník na bazaru o dalších 80.000
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Já mám taky Astřičku z Němec a jsem s ní velice spokojený. Měla najeto 45tisíc, jezdil s ní nějakej děda o víkendech a byla pravidelně servisovaná v Oplu. V německu ty auta jsou v daleko lepším stavu než tady. Vezměte si třeba naše silnice a v němcích. Nebe a dudy. A to nemluvím o tom, že se tam v zimě prý nesolí
-
k puvodnimu dotazu: cena je pomerne vysoka (at uz je to jakakoli motorizace), ale ja po zkusenostech s nekolika ojetinami radeji priplatim za jistotu (tedy napriklad overena servisni knizka atd.). 1.majitel v cr, najeto od rv 99 cca 110 tkm - to vypada na soukromy vuz. otazka prvni: neni tech 110 tkm najezdeno po praze nebo v podobnem jizdnim rezimu a silnicnich podminkach? otazka druha: proc to prodava?
btw ja koupil moje auto v lete 2004 dotazenou ze svycarska se 74 tkm po bouracce (cena vcetne opravy) za 175+cca 5000 papirovani a stk. uz tehdy se prodavaly podobne vozy (nebo aspon jako "podobne" prezentovane v inzerci, coz nemusi byt smerodatne!!) v pomerne velkem cenovem rozptylu 140-210.000
btw ja koupil moje auto v lete 2004 dotazenou ze svycarska se 74 tkm po bouracce (cena vcetne opravy) za 175+cca 5000 papirovani a stk. uz tehdy se prodavaly podobne vozy (nebo aspon jako "podobne" prezentovane v inzerci, coz nemusi byt smerodatne!!) v pomerne velkem cenovem rozptylu 140-210.000
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
Manli má pravdu, u nás v bazaru je bílá 98.obsah 1.6 szr combi za 98tis.
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261