james11 píše:2pavlikjaa: krásný bajk!!! ...co ty odrazky ve výpletu? to je jak pěst na oko no a samo že chybí nášpaly
nojo ty odrazky chci sundat,a naslapy zatim nechci
Pěkná mašina, ta barva ramu je seriová?? nebo sis to nechal stříknout na přání vypadá to hustě..... Já mám taky MERIDU MATTS MIAMI taky vše deore XT, ale tenkrát jsem sehnal jenom červenou ....... fakt dobrý máš můj oddiv..
Taky jezdim bez nášlapů jednou jsem se vysekal a šly dolů....
james11 píše:2pavlikjaa: krásný bajk!!! ...co ty odrazky ve výpletu? to je jak pěst na oko no a samo že chybí nášpaly
nojo ty odrazky chci sundat,a naslapy zatim nechci
Pěkná mašina, ta barva ramu je seriová?? nebo sis to nechal stříknout na přání vypadá to hustě..... Já mám taky MERIDU MATTS MIAMI taky vše deore XT, ale tenkrát jsem sehnal jenom červenou ....... fakt dobrý máš můj oddiv..
Taky jezdim bez nášlapů jednou jsem se vysekal a šly dolů....
jo barva to byla omezena serie,mas parvdu stema naslapama kamosi je meli taky a parkrat si rozbyli drzku,tak je tam nehci ja umin slapnout ,
poradne do pedalu i bez nich
a ted se podrz vis za koli jsem ji koupil to budes cumet si typni
Taky jezdim bez nášlapů jednou jsem se vysekal a šly dolů
jo barva to byla omezena serie,mas parvdu stema naslapama kamosi je meli taky a parkrat si rozbyli drzku,tak je tam nehci ja umin slapnout ,
poradne do pedalu i bez nich
a ted se podrz vis za koli jsem ji koupil to budes cumet si typni
No myslim že ta moje je nižší řada než to tvoje a já mám modelovou řadu 2005 ta v základu stála 16500kč...... to tvoje netroufám si odhadovat kolem 20000kč
na tech nášlapech se dá pohodlně nastavil vypínací síla, stejně jako třeba na vázání na lyžích. jezdím už jen s nášlapama, když s nima hodíš držku noha ti vždy vypne v tom problém není
james11 píše:na tech nášlapech se dá pohodlně nastavil vypínací síla, stejně jako třeba na vázání na lyžích. jezdím už jen s nášlapama, když s nima hodíš držku noha ti vždy vypne v tom problém není
To sice jo, jenže já jsem se nikdy nerozsekal za jízdy, ale jen když už jsem skoro zastavil nebo stál na místě....no a zapoměl jsem že musim tou nohou otočit a když už letíš s rukama nad hlavou tak se to jen velmi těžko vyrovnává
xpolstarekx píše:indet: musim protoze jsem tu moderator
manli2 - no nevim už ti odpočítávám poslední dny....
Ono se vždy najde nějaké zdůvodnění Neboj kotě já tě beru jako takové malé zpestření tohoto fora. A myslím to v dobrém. Jak již tu dříve někdo napsal kam čert nemůže, tam nastrčí ženskou.
Nazdar chlapci,
ohledně nášlapu je jízda s nima dle mého názoru mnohem bezpečnější a zábavnější, jak bez nich. Ano taky jsem v prvním měsíci visel rukama na plotě a nohy měl nacvaklé v kole, ale během několika dalších jízd si na ně zvyknul natolik, že je dnes už jezdím téměř 10let a nedovedu si představit že by to mělo být jinak. Doporučuji je jak tady píše James11 zpočátku povolit a správně nastavit, ať vás nebolí kolena a necítíte se nepříjemně. Po čase na tyto začátky budete vzpomínat s úsměvem a historky s nima spojené dávat k dobru při přátelském pokecu s dalšími bajkery.
Jinak toto jsou mé druhé pedály značky Ritchey, oproti Shimanu jsou o něco lehčí a přijemnější.
indet píše:
Ono se vždy najde nějaké zdůvodnění Neboj kotě já tě beru jako takové malé zpestření tohoto fora. A myslím to v dobrém. Jak již tu dříve někdo napsal kam čert nemůže, tam nastrčí ženskou.