Jo v pohodě já to nemyslel tak že si napsal něco špatně, jen jsem to pochopil trochu jinak a oba jsem se na to koukli z jiného úhlu. Výsledek je stejně ten, že to originál nejsou, na tom se určitě shodneme. Kurnik nějak mi nejde vložit smajlik, asi mam zase nějakou breberu v pc.Vojta píše:vypadaj jako že jsou to originály a vypadaj jako originály je teda docela rozdíl, to se na mě nezlob
Cira optika
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Reklama
http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=38278 tak tohle je výrobce TYC a prodejce mi ochotně zaslal i veškerý atesty v PDF. Jinak co říkáte na toto : OEM autodíly: Bosch, VDO, Hella, Valeo, Ate, Jurid,... originální díly ušetříte až 80% z ceny ve značce ??????????? Mám nabídku na světlo v černém designu za 1060kč/ks, teda pokud to není nějakej FAKE !
no za 1000kč? originál pro opel dělaj světla Hella a valeo a pochybuju že to bude nějaká z těchto značek, originál enjoy lampa stojí v oplu 4700kč/kus...jinak by mě zajímalo pro kterou automobilku dělá jurid, to sou hrozný sračky
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
snad tomu fakt nevěříš....CUBErt píše:No jestli je to OEM licence třeba helly nebo valea a fakt budou za 1000/ks tak je mi to i docela jedno...se pak schvalne vojta prijede podivat na svetla za dvojku obě ....
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
http://f2tuning.cz/eshop/pictures/zbozi ... b9007aa148
jako tyto lampy za 4600kc to je myslim hodne good cena, ale chtelo by to znat nekoho kdo je ma rok a dele a nejezdi s autem jen kdyz je sucho, aby se podelil o zkusenosti. Jak zde uz nekdo psal 3/4 roku bez problemu je OK.
jako tyto lampy za 4600kc to je myslim hodne good cena, ale chtelo by to znat nekoho kdo je ma rok a dele a nejezdi s autem jen kdyz je sucho, aby se podelil o zkusenosti. Jak zde uz nekdo psal 3/4 roku bez problemu je OK.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no za 4000 černý helly = zadarmo ber je hned!!!CUBErt píše:Tak momentálně mám nabídku na černý helly za 4000,- / 2ks !! Jinak ty za 1060kč/ks jsou od firmy DEPO, to mi nic neříká. Ještě zkoušim poptávat vrakoviště na ty NJOY.
depo je nejlevnější mrdka, kupoval sem je na eFko a ani štelování nefungovalo