![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Hodně jsem se koukal na tvoji závodničku a přemýšlel jestli to nebude slitý, ale nakonec jsem do toho šel, už jen kvůli pastování -> vždycky mě může trefit šlak když mi ujede ruka pasta zůstala na ochranné liště a nešlo to dolů.YANEK píše:máš jí pknou jenon ma mě už je to moc červený
Me delal astru jeste nejakej Helmut a taky mi neco zacalo vzadu vrzat ... tuhle sem jel relativne novou BMW X5 a palubka drncela vic jak v astre. Nejde vsechno svadet na ty polaky.Astra - R@SAG píše:Dále mi začíná něco vrzat v zadní časti auta, na straně spolujezdce. No hold Polská výroba – vše dodělat doma, ale jinak super a hlavně ta
spotřeba, kombinovaná 6,4 lit / 100 km a to jezdím hodně svižně.
no u aster to je problém kus od kusu fka byli uplně stejný mě třeba první kadett taky vrzal a druhej eeAstra - R@SAG píše:Tak tobre, beru zpet Polaci za to asi nemohou, ale stve me to, Auto stare necele 2 mesice a vrze, to nedelalo ani me 15 let stara Astra F.
Manli : mas pravdu ma na to pravo uz ji je 9 let, ale ja mam novou.
Snad na to brzy prijdu odkud to presne je, rekl bych zadni dvere na strane spolujezce, dodelavali mi tam zadni repro.
Honza píše:Hodně jsem se koukal na tvoji závodničku a přemýšlel jestli to nebude slitý, ale nakonec jsem do toho šel, už jen kvůli pastování -> vždycky mě může trefit šlak když mi ujede ruka pasta zůstala na ochranné liště a nešlo to dolů.YANEK píše:máš jí pknou jenon ma mě už je to moc červený
Mimochodem tvoje je naprosto dokonalá, asi nejhezčí co jsem zatím viděl, líbí se mi elegantní a decentní tunning žádné extrémy. Jak dlouho na ni děláš?
Chromované kroužky budíků jsem kupoval tyhle http://opel.autodoplnky.cz/opel-astra-g ... t-s1538489Astra - R@SAG píše:Máš super Astru. Kde jsi sehnal ty chromové kroužky na přístrojovou. V Oplu je už nemají a na netu jsou 500kc, to je dost podezřele levné. Prý se časem můžou odlepit, tak mam koupit kvalitnější, ale nevím kde.
Jinak si dej pozor na konec plastových prahu u zadního kola, je tam mezera a padá tam do toho prahu bordel a bahno, může to tam začít rezivět. Dají se tam koupit záslepky v Oplu za 86 Kč 1ks, dočteš se to na
mém webu, rubrika – moje Astra – deník ( jsou tam objednávání kódy ). Dále mi začíná něco vrzat v zadní časti auta, na straně spolujezdce. No hold Polská výroba – vše dodělat doma, ale jinak super a hlavně ta
spotřeba, kombinovaná 6,4 lit / 100 km a to jezdím hodně svižně.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |