Cira optika

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 15 led 2007, 07:49

No 14 denní lhůtu třeba využít nemůžeš, ale máš tu zákon na ochranu spotřebitele a záruční dobu 24 měsíců...to už by se poškození projevit mohlo nemyslíš a pokud se ti rozdrolí těsnění nebo ti tam může začít téci tak to je závada výrobní na niž se vztahuje tento zákon....je jasný že jsou výrobci kteří procento šmejdů mají větší než ostatní, ale vím že je blbost říct koupím si Helly a nic se mi nestane bude vše ok...ta možnost že je půdeš reklamovat tam je taky ale samo že asi menší!... jen chci říct, že možnost reklamace je vždy pak zaleží víc než na výrobku na prodejci. A jsou to samozřejmě komplikace navíc...a přiznejme si že prachy vladnou světu a cena je jeden z hlavních konkurenčních tahů...u Helly platíš nejen za kvalitu ale dost velkou část za jméno to si musíme přiznat, vždy tu budou dva tábory lidí ty co by neznačku nekoupily a ty co to risknou protože třeba na ty Helly fakt nemaj...je to o prioritách. Mě například už dvakrát vydržely déle rifle od větnamců a značkové se mi za tu dobu doslova rozpadly, vzhled stejný cena odlišna..takže značka vždy záruku neznamená! :wink:

Jen můj názor 8)...

Reklama

CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt » 15 led 2007, 13:31

Je fakt že za značku se platí a ne všude platí že značka = kvalita. Třeba u riflí od vietnamců je fakt, že používaj stejný materály jako třeba kenvelo, akorát maj jinej střih. Panasonic DVD přehrávač umí polovinu toho co DVD player XORO a přesto je dvakrát dražší. Ale pokud vyrábí Hella kvalitní produkty který dalších 6 let vydržej bez problému funkční, dávám přednost kvalitě. Ty dvě tisícovky rozdílu ceny jsou za chvíli našetření, a když nebudu mít smůlu tak budou dlouho sloužit. Je fakt že zmetek se najde všude. Taky je fakt že můžu koupit levnější repliky, a nebudu s nima mít problém. Má to svá pro a proti a je na každém jestli podstoupí riziko toho zděšení, že jednou přijde ke svému autíčku a zjistí že má ve světle rybníček. Na druhou stranu nesmý být člověk mylně zaslepen dokonalostí originálního výrobku. U originálu je JEN větší pravděpodobnost že se to nevys...
Opel Astra Caravan 1,4 16V

Obrázek

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 15 led 2007, 14:09

S tímhle souhlasím! Nezatracuji značku Hella ba naopak Yanekovi světla jsou fantastický...jen se mi nelibí když nekdo někoho zatracuje za to, že nemá značkový výrobek...stejně se už teď skoro vše vyrábí v Číně :lol:

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 15 led 2007, 15:52

názor typu "dyk je to jedno jestli koupim originál nebo repliku, obojí se vyrábí v číně/polsku" neberu, přece vůbec nezáleží na tom kde se co vyrobí ale jak kvalitně a z jakýho materiálu, v německu uměj vyrobit kvalitu a zrovnatak jebku, stejně jako v polsku, číně, česku, slovensku a kdekoliv na světě

neřikám že všechno musí bejt originál ale aspoň kvalitativně shodný, což většina tuzingovejch dílů neni ani náhodou
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 15 led 2007, 16:04

Tak to radši už tu Čínu než Polsko 8)....ale jo Vojto to s tebou souhlasím, jen jsem měl na mysli, že né každa značka je kvalita a naopak, že neznačka nemůže být kvalitní! Například Varta dělá i levnou třídu baterií do aut, nemenují sa Varta ale nějakej noname, jsou z nějakejch levnějších materiálů, ale maj stejnej technologickej postup stejnou kontrolu...jen je podstatně levnější,a to i že se nejmenuje Varta...Já třeba nemám špatnou zkušenost s replikovejma dílama, souhlasím že vreplice se nemá kupovat vše..ale nejsem proti..značkový díly jsou často nehorázně předražený a o nějaké extra větší kvalitě se dá občas pochybovat. Ale říkám je to můj názor má zkušenost, nevnucuju. Každej je svým pánem a podle toho ať se chová! :idea:

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 15 led 2007, 16:52

Jako já neříkám, že je jen JOM opravdu špatnej, ale když znáš několik lidí nebo prolezeš fóra a dozvíš se, že X% lidí si koupilo třeba přední světla FK automotive a X% lidí třeba JOM a výsledek byl ten, že třeba od FK měli více špatných zkušeností, než u JOM, tak bych se radši této značce vyhnul, pokud ty světla nejsou opravdu akutní a radši si připlatím až bude potřeba.
To co tu píšete je všeobecně dané na výrobce a kvalitu. Samozřejmě si třeba nebudu kupovat ponožky od FK automotive, když vím, že jsou to jen ponožky a tak jako tak je jednou vyhodím. Ale světla, tam jde docela o hodně a radši si připlatím za značku a prodejce, od kterého jsou lepší zkušenosti.
Třeba včera jsem se ptal jednoho člena, jaký je to rozdíl mít seriová světla na Astře, nebo angel eyes ohledně svítivosti za různého počasí a výsledek je ten, že to také není úplně stejné :wink: . Toť také můj názor
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 15 led 2007, 18:07

např co se týká replik karosářskejch dílů tak tam je kvalitativní rozdíl asi 50000000%

Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi » 15 led 2007, 19:31

http://ukazto.com/img/big-t3w1.jpg Tak jo. Dva roky zaruka je snad na vse....jasny ze s vodou to nikde nazpet nevemou :lol: pak se ale s nima dohadovat pres mobil nebo email :D mno uvidime....uz nekdo vite od koho jsou? Me neodpovedeli. JOMy ENJOY FK automotive a Angles eyes. Jake jim date pricky v top zebricku? :?:

CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt » 15 led 2007, 20:19

Vzhledově super, mě se líběj ty YANKOVI, ale když jsem viděl cenu (5499,-/1!!!ks) tak asi zkočim do těhle, vypadaj jako že jsou to originály - http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=38278

Obrázek

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 15 led 2007, 23:58

cenna těch mejch byla kolem 7000,- za obě
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 16 led 2007, 10:58

CUBErt píše:Vzhledově super, mě se líběj ty YANKOVI, ale když jsem viděl cenu (5499,-/1!!!ks) tak asi zkočim do těhle, vypadaj jako že jsou to originály - http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=38278
nejsou orig.

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 16 led 2007, 16:07

Vojta píše:nejsou orig.
Proto je tam slovo JAKO, ale to se časem třeba projeví.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 16 led 2007, 17:34

vypadaj jako že jsou to originály a vypadaj jako originály je teda docela rozdíl, to se na mě nezlob

CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt » 16 led 2007, 17:43

V tom případě, na kolik přijdou originální njoy světla od Opela ? Stejně nakonec koupim někde na vrakáči hezky neponičený njoyky za půlku, teda pokud budu mít štěstí.

Obrázek

Lysek Vladimír
Kontaktovat uživatele:

čirá optika

Příspěvek od Lysek Vladimír » 16 led 2007, 17:44

Mám namontované Angel eyes už3/4 roku s xenonama a max. spokojenost a vypadají suprově!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.0 DTI 16V, 2001 CDX, CARAVAN Z147

Odpovědět